Kiváló felkészülés: miben bízhatnak a szekszárdiak? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kiváló felkészülés: miben bízhatnak a szekszárdiak?

Bíró Ádám - 2021. February 22. Monday 20:40
Megtartották a főpróbát.
Kép forrása: szufc.hu
Az NB III Közép csoportjában a Szekszárd jelenleg a 18. helyen áll. A Tolna megyei csapat drukkerei bizakodhatnak, hiszen a felkészülési időszak alatt veretlen maradt a gárda. A szekszárdiak a gárdony ellen tartották a főpróbát, ezt a meccset 2-1-re nyerték meg. A találkozó után a klub hivatalos weboldalának Turi Zsolt vezetőedző mellett Mészáros István is értékelt.
 
Turi Zsolt: "Az első félidő elején nem voltunk elég élesek, talán az utazás rányomta a bélyegét kicsit a kezdésre. Azonban fokozatosan feljavultunk és vesztett állásból tudtunk fordítani, ami azt gondolom nagyon nagy szó. A mérkőzés hátralévő részében több gólt is szerezhettünk volna, de ez sajnos nem jött össze. Tetszett a fiúk hozzáállása és, hogy nem estünk össze a bekapott gól után, remélem a bajnokikon is hasonló mentalitással tudunk játszani."
 
Mészáros István: "Örülönk, hogy a játékosok nagyrészt végig tudták csinálni a felkészülést, egy-két kisebb sérülés volt csak és ezek többnyire nem bizonyultak súlyosnak. Az edzések minősége meegfelelő volt és a játékosok is odatették magukat, úgy gondolom kompakt a brigád. A felkészülési szezon minőségét mindig a bajnoki mérkőzéseken mutatott teljesítmény és eredmény mutatja meg, de úgy gondolom megfelelően elvégeztük a feladatunkat. Abban bízom én is, hogy a frissítést követően nagyobb százalékban kitudjuk majd használni a kidolgozott helyzeteket."
 
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő- Szekszárdi UFC 1-2 
Gárdonyi stadion, Parkerdő
Szekszárd: Pomozi, Horog, Tratnyek, Fekete, Béla, Budai, Rácz, Németh, Borbély, Mayer, Péter
Cserejátékosok: Bognár, Füredi, Kvanduk, Lékó, Aszalós,
Gólszerzők:  Mayer, Rácz
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!