Kiütéses: miért maradt hiányérzet a kispesti edzőben? - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kiütéses: miért maradt hiányérzet a kispesti edzőben? - reakció

Bíró Ádám - 2021. April 12. Monday 12:58
Sportszerűségből is jelesre vizsgázott.
Kép forrása: honvedfc.hu
Óriási különbség volt a Budapest Honvéd II és a Taksony között a két gárda vasárnapi bajnokiján. A kispestiek már a félidőben 4-0-ra vezettek, majd a lefújás pillanatában 7-0 állt az eredményjelzőn.
 
A gólparádéból Eördögh András három találattal vette ki a részét, rajta kívül Csörgő, Kocsis, Benczenleitner és Kerezsi is betalált. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy Fekete kiállítása miatt a 31. percben emberhátrányba kerültek a vendégek. A súlyos vereség mellett amiatt is szomorkodhatnak a taksonyiak, hogy Szántó Gergő válla súlyosan megsérült.
 
A lefújás után Simon Miklós sportszerűségből is jelesre vizsgázott, hiszen jobbulást kívánt Szántónak. Emellett a kispesti edző azt is elmondta, miért maradt benne hiányérzet.
 
"Először is szeretnék mielőbbi felépülést kívánni a Taksony játékosának, Szántó Gergőnek! Ami a mérkőzést illeti, egyrészt nagyon boldog vagyok, de van hiányérzetem. Boldog vagyok, mert egy olyan csapatot sikerült felőrölnünk és több góllal megvernünk, amely stabil, bár kikaptak többször, ilyen arányban még senki nem tudta legyőzni őket. Ebből fakadó a hiányérzetem is, azt gondolom, hogy a végét kicsit elszórakoztuk. Több olyan helyzetet hagytunk ki, amit nem szabadna. Ráadásul az NB I-be játszó vagy oda vágyó játékosok is benne voltak ebben, ezeket a helyzeteket sokkal jobban ki kell használnunk, és meg kell tanulnunk annyi gólt rúgni egy mérkőzésen, amennyit csak lehet. A héten, távollétemben nagy segítséget kaptam edzőkollégáimtól, Kemény Kristóftól és Szentpéteri Viktortól, köszönöm nekik, hogy segítették a csapat felkészülését" - idézi Simont a Honvéd hivatalos weboldala.
 
A Honvéd jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, a Taksony pedig a 15. pozícióból várhatja a folytatást.
 
A meccs felvétele:
 
NB III., KÖZÉP CSOPORT, 28. FORDULÓ
Budapest Honvéd II–Taksony SE 7–0 (4–0)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont V.: Juhász Bálint (Urbán R., Nyekita B.)
Gólszerző: Csörgő (3.), Eördögh (10., 44., 56.), Kocsis D. (36.), Benczenleitner (47.), Kerezsi (86.)
Kiállítva: Fekete (31.)
Honvéd: Dúzs – Csörgő (Szabó A., a szünetben), Kamber, Benczenleitner – Török K. (Sani, 58.), Irimiás (Kovács D., a szünetben) – Lukács D. (Kerezsi, a szünetben), Eördögh, Banó-Szabó (Zvara, 58.) – Németh B.. Vezetőedző: Simon Miklós
Taksony: Ipacs –Buzás (Szabó N., 51.), Vajda, Torkos, Schmid – Ángyán (Suhvasztov, 79.), Bacskai, Zsirai (Mink O., 56.), Szántó (Pergel, 79.) – Szabó Á. (Bogár, 51.), Fekete. Vezetőedző: Mink Olivér
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!