Kispest: működőképes az edző szerint, amit megalkottak - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kispest: működőképes az edző szerint, amit megalkottak - reakció

Simon Zoltán - 2021. January 11. Monday 16:01
Kooperációs partnercsapat ellen teszteltek.
Alig néhány nappal a felkészülés megkezdése után komoly megméretéssel nézett szembe a Budapest Honvéd második csapata, a másodosztályú Siófok elleni edzőmérkőzés formájában. Kooperációs partnercsapatuk kezdőtizenegyében több ismerős arc is lehetőséget (Horváth Milán, Cipf Dominik és Tömösvári Bálint), míg Simon Miklós keretéről mindent elmond, hogy az együttes korelnöke a mindössze 19 esztendős Zvara Levente volt - jelentette a Honvéd.
 
 
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Budapest Honvéd II–BFC-Siófok 3–3 (2–1)
 
Gólszerző: László (19. – tizenegyesből), Kerezsi (39.), Németh D. (89.), ill. Elek B. (7.), Horváth P. (52.), Csonka (65.)
 
Honvéd: Schrankó (Boros, 68.) – Buna (Németh B., 68.), Török K. Csörgő (Pekár, a szünetben), Feledy (Varga G., 58.) – Bartha (Benczenleitner, a szünetben) Kovács D. (Nyitrai, 68.), Zvara, Eördögh (Németh D., 73.) – László D. (Keresztes, 58.), Kerezsi
Vezetőedző: Simon Miklós
 
Siófok: Hutvágner (Szmola, a szünetben) – Tömösvári (György N., a szünetben), Jagodics (Izing, a szünetben), Horváth M. (Csonka, a szünetben), Kiss B. – Tajthy, Kecskés (Medgyesi, a szünetben) – Horváth P., Balogh B., Cipf – Elek B. (Gaál, a szünetben)
Vezetőedző: Waltner Róbert
 
Simon Miklós: – Nagyon büszke vagyok a srácokra, ismét bebizonyították, hogy működőképes, amit a Felnőttprogrammal megalkottunk. Elképesztően fiatal és tehetséges játékosaink úgy tudtak csapatot alkotni, hogy egy stabil és jó focit játszó Siófokot nemcsak felülmúltunk több szituációban, de győzelmi esélyeink is voltak. Mindenképp örömteli, hogy többször tudtuk dominálni a játékot, szép akciókat vezettünk. Nyilván vannak olyan hibák, amelyeket egy felnőttcsapat ellen nem szabad elkövetni, ezekből gólt is kaptunk, de rendkívül bizakodó vagyok a folytatást illetően.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!