nb1.hu

Kinczel góllal debütált

Nyírbátor – A tavalyi gólkirállyal rohamoznak a nyírségiek.

Három cigándi labdarúgóval erősítette meg a keretét a téli szünetben a Nyírbátori FC, közülük kettő azonnal góllal tette le a névjegyét az első tavaszi fordulóban. A jobbszélsőként szerepet kapó Kinczel Ervin a 45., az NB III tavalyi gólkirálya, Roszel Róbert pedig a 73. percben volt eredményes az Újpest II otthonában. A vendégek fölényére jellemző, hogy még egy kihagyott Roszel tizenegyes sem akadályozta meg a 3-0-ás győzelmüket. A szintén Cigándról igazolt Sipos Tamás a második félidőben kapott lehetőséget a találkozón.

A 24 éves Kinczel Ervin tavaly alapembernek számított a feljutást kiharcoló cigándi csapatban, az ősszel azonban sérülések hátráltatták, így csak 8 mérkőzésen kapott lehetőséget. Emiatt döntött úgy a téli szünetben, hogy felbontsa a szerződését, és a harmadik vonalbeli együtteshez igazol.

Továbbra is pont nélkül áll az Újpest, intézték a Fradit – NB3.hu
 
– Volt több ajánlatom, többek között egy jól fizető angliai amatőr csapattól, én azonban úgy döntöttem, hogy Nyírbátorba igazolok. A kondiciók és a csapat is kitűnő, az pedig, hogy Roszel Robi is itt van, sokat számít, hiszen a pályán és azon kívül is nagyon jól megértjük egymást,  együtt járunk Nagykárolyból az edzésekre és a meccsekre. Fontos számomra, hogy hétről hétre játszhassak, és remélem, hogy a bajnokság végén az első hat hely valamelyikén végzünk majd – nyilatkozta.

Kinczel a marosvársárhelyi ASA csapatában nevelkedett, itt mutatkozott a román második vonalban, majd a szatmárnémeti Olimpia csapatának labdarúgója volt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC