nb1.hu

Kilenc új szerzeménnyel, közte egy pengés középpályással kész az újonc kerete

Mórahalom – A csapatból hárman távoztak, illetve az elsők között érkezett Busa Bence.

Kialakult az NB III-as újonc Mórahalom kerete a 2016/2017-es szezonra: a homokháti együttes kilenc új játékost igazolt a nyáron – olvasható a szegedma.hu-n.

 

A csapatból hárman távoztak, illetve az elsők között érkezett a Busa Bence, Révész Máté duó Algyőről, valamint Fodor Ádám a Szeged 2011-Grosics Akadémiától.

 

 

A 20. születésnapját a napokban ünneplő Juhász Jónás és a már jelentős NB III-as rutinnal is rendelkező Sarnyai Róbert a Makót hagyja el a Magyar György, Sasa Vojnic-Zelic alkotta edzőpáros hívószavára, bár utóbbi játékos kapcsán elképzelhető, hogy az őszt kölcsönben még a hagymavárosiaknál tölti majd. A szintén 20 esztendős Deák Bence a Győri ETO-nál nevelkedett, az elmúlt félszezont viszont a Szőregben játszotta le, ahol 15 megyeegyes mérkőzésen két alkalommal talált a kapuba.

 

Ugyancsak megegyeztek a mórahalmiak az FK 1899 Szeged pengés középpályásával, Gyurkovics Tamással, aki négy idény után hagyja el a szurkolók csapatát. Gólya Martin hosszabb ideje edződik már a harmadik vonalban, a legutóbbi pontvadászatban a Nyugati csoport utolsó helyén végzett Balatonfüredben lépett 22 alkalommal pályára. Vele ellentétben a Kozármislenytől érkező, 21 éves Várda Ákosnak csapatszinten több sikerélmény jutott a 2015/2016-os szezon során, bár a Közép csoport bajnokánál mindössze 16 találkozón kapott lehetőséget, ebből csupán kétszer kezdőként, ugyanakkor egy gól így is bekerült az egyéni statisztikájába.

 

A Mórahalom legközelebb jövő szerdán a Kecskemétet fogadja felkészülési mérkőzésen, míg az NB III-as bajnokság várhatóan augusztus elején kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC