Kikapott első ezévi mérkőzésén a Salgótarján - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kikapott első ezévi mérkőzésén a Salgótarján

NB3.hu - 2017. January 31. Tuesday 16:03
Gyöngyös – Próbajátékosok és fiatalok is szerepet kaptak.
A korábban a rossz időjárási körülmények miatt elmaradásra kerülő előkészületi meccseket követően, szombaton letudta esztendőbeli első fellépését az NB III Keleti-régiójának tavaszi startjára készülő STC Salgótarján, az immáron Bari Jenő által irányított társaság a Gyöngyösön lépett pályára – írja a Rangadó.
 
 
Bár az első félidő nagy részében jelentős fölényben futballozott a régi-új játékosokat is soraiban tudó nógrádi együttes, nem tudták azonban bevenni a hazaiak kapuját a vendégek, akik viszont kihasználták csekélyke számú helyzeteik egyikét, aminek eredményeképpen egy-nullás hátrányban mehettek pihenni a látogatók.
 
 
A második felvonásra több fiatal kapott lehetőséget a kék-fehéreknél, akik már nem tudták megismételni korábbi dominanciájukat, a másik oldal viszont még meg is duplázta előnyét, így a házigazdák kettő-nullás arányban elért sikert könyvelhettek el. Szerdán a Rimaszombat lesz az STC következő gyakorló partnere.
 
 
 
 
Bari Jenő így értékelt: „Folyik a munka, becsületesen csinálják a dolgukat a srácok. Jobbára futóedzésekről és a kellő erőnlét megszerzéséről szólt az előző két hét. Sajnos eddig három edzőmeccsünk is elmaradt, így most játszottunk először. A végeredmény nem nekünk kedvezett, de visszakaptam, amit begyakoroltunk, az első félidőben nem volt gond azzal, amit védekezésben és előrefelé játékban szeretnénk, de ismét előjött a tavalyi betegségünk, a helyzetkihasználás! Hat darab, százszázalékos ziccerünk volt, amiket nem tudtunk kihasználni, az ellenfél pedig egy kontratámadásból gólt szerzett. A második félidőben voltak próbajátékosok, lehetőséget kaptak a fiatalok, ekkor már kicsit szétszórtabbak voltunk. Megyünk tovább, reméljük, minden rendben lesz a játékunkkal a bajnoki rajtig, és meg tudjuk majd valósítani az elképzeléseinket. Legközelebbi gyakorló meccsünk a Rimaszombattal szemben lesz, bízom benne, hogy ott már eredményesebbek leszünk.”
 
 
Gyöngyösi AK-YTONG-STC Salgótarján 2-0 (1-0)
 
Helyszín: Gyöngyös, műfüves pálya.
 
STC Salgótarján: Fildan - Debreczeni, Híves, Benkő-Bíró, Kerényi (Oroszi) - Sulcz, Romhányi - Lupták, Zvara (Illés E.), Csóka (Novák N.) - Lukács R. (Lukács Zs.). Vezetőedző: Bari Jenő.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!