Kiemelt lett az ETO FC Győr Akadémiája - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kiemelt lett az ETO FC Győr Akadémiája

NB3.hu - 2016. June 14. Tuesday 10:39
Győr - A régió 5-6 csapata tartozik majd az ETO Akadémiája alá.
Kép forrása: eto.hu
Az MLSZ döntése alapján a 12 Utánpótlás-központ egyike az ETO Akadémiája lett, így a válogatott megyei Tehetség-központ mellett, újabb fontos központtá vált a magyar futball jövője szempontjából. A régió 5-6 csapata tartozik majd az ETO Akadémiája alá - írja az eto.hu
 
A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége ülésén tárgyalta a Double-Pass záró auditról készült jelentést. A belga cég auditja alapján az ETO FC Győr Akadémiáját a Magyar Labdarúgó Szövetség beválasztotta Magyarország 12 regionális Utánpótlás-központja közé. Így Akadémiánk a régióban az MLSZ megkülönböztetett figyelmét és támogatását élvezi majd. A régió 5-6 magasabban jegyzett csapata tartozik majd az ETO alá, akik ezentúl az ETO Akadémiájára, mint kiemelt központba irányítják majd tehetségeiket. A program célja, hogy Magyarországon egy tehetség se kajlódjon el.
 
Az ETO Akadémiáján folytatott nagyszerű munka megerősítést nyert a belga Double Pass minősítő cég értékelése és az MLSZ választása alapján. Az Akadémiánkról olyan fiatal játékosok kerültek ki az elmúlt néhány évben, mint Kalmár Zsolt, Mervó Bence, Lenzsér Bence, Novák Csanád vagy Bénes László, akik mind külföldi bajnokságokban vagy az NB I.-ben szerepelnek jelenleg.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!