Kiderült, indul-e az NB II-ben Aczél Zoltán csapata - videó - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kiderült, indul-e az NB II-ben Aczél Zoltán csapata - videó

NB3.hu - 2022. May 10. Tuesday 10:21
Az edző sorsa még kérdéses.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
 
Már korábban eldőlt, hogy az NB III Közép csoportjában a Kozármisleny végez az élen ebben a szezonban. Az előző héten beszámoltunk arról, hogy a bajnoki cím ellenére sem biztos az osztályváltás.
 
A Kozármisleny tulajdonosa a klub hivatalos Youtube-csatornáján bejelentette, hogy vállalják a másodosztályt:
 
"Amióta elterjedt, hogy bizonytalan az NB II-es indulásunk, sok aggódó telefont kaptam, és többen próbáltak megerősíteni, hogy mellettünk vannak. Szeretném, ha ennek a sikernek, az NB III-as bajnoki címnek lenne folytatása, ezért kimondom: a Kozármisleny az NB II-ben fog indulni és ez egy nagyon fontos mérföldkő újra a klub életében! Nagyon sok munka vár ránk, el kell kezdenünk a szakmai stábbal és a játékosokkal együtt gondolkodni. Nem szeretnénk észszerűtlen anyagi versenybe beszállni, de egy olyan szerethető dolgot akarunk csinálni, amit már korábban is megtettünk. Az NB II nagyon nehéz játszótér, nagy múltú csapatok alkotják szinte az egész mezőnyt. Nagy harc lesz, de beleállunk! Nagy erő, hit és szenvedély van bennünk, ami sok nehézségen fog átlendíteni minket. Szeretnénk, ha minél többen maradnának a jelenlegi keretből – gőzerővel elkezdünk tárgyalni azokkal, akikre számítunk –, ahol pedig erősítésre szorul az állomány, ott fiatal, ügyes játékosokkal bővítenénk a keretet" - mondta Feleki Attila.
 
Feleki egyébként arra is kitért, hogy Aczél Zoltán vezetőedzővel még nem tudtak megállapodni. 
 
"A megállapodás sajnos egyelőre nem sikerült, így még nem tudjuk, hogy vele vagy nélküle folytatjuk-e. Több ajánlatot is tettünk neki, de az eddigi utolsó tárgyalási kör is úgy zárult, hogy nem tudtunk megegyezni. Ha van olyan ajánlata, amely meghaladja a lehetőségeinket, azt tiszteletben tartjuk, de jó lenne, ha ez a kérdés mihamarabb eldőlne" - hangsúlyozta Feleki Attila.
 
Aczél Zoltán együttese még veretlen a mostani idényben a harmadosztályban, 9 döntetlen mellett 26 meccsen diadalmaskodott. 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!