nb1.hu

Kiállítás után remekeltek Kemensék a rangadón – REAKCIÓK

Ziccert hibázni 0-0-nál is hatalmas hiba.

Az Érd otthonában 3-0-ra nyert a III. Kerület, a Nyugati csoport tizenharmadik fordulójának az egyik legnagyobb rangadóján. A vezetést az első félidő végén szerezték meg az óbudaiak, majd a második félidőben még két gólt lőttek, ráadásul emberhátrányban. A vezetőedzők így értékeltek a meccs után:
 
Limperger Zsolt (Érd): ,,Nagyban befolyásolta az egész mérkőzést, hogy az első félidő nagyon kevés helyzetet hozott. Végülis egy olyan helyzetből kaptuk a gólt, amihez hasonlóból Bozsoki föléfejelt, ha az null nullnál nekünk sikerül, biztos más lett volna a meccs. A második félidőben nagyjából egyforma volt a két csapat játéka, volt egy kiállítás és lélektani előnyben voltunk, de volt egy buta és felesleges büntető Honti Attilától, a kettő null pedig megfogta a csapatot. Hiába voltunk eggyel többen… Voltak lehetőségeink utána is és ha hamarabb sikerül szépíteni, akkor harcosabb lett volna a hajrá, de három nullnál minden eldőlt."
 
Kemenes Szabolcs (III. Kerület): ,,Az első fél óra nem volt jó, azt gondolom, egy ilyen győzelem után nyugodtan lehet önkritikus az ember és legyen is. Az első félóra nem volt az igazi, de fontos volt, hogy igazán nagy helyzetet nem engedtünk az Érdnek akkor sem. A vezetés után kezdett feléledni a csapat és úgy futballozni, ahogy tud. A kiállítás erre rátett még egy lapáttal. Örülök neki, hogy ilyen csapatmorált mutatott az együttes, hogy ennyire koncentráltan, összeszedetten futballozott tíz emberrel is, úgyhogy mindenképp jár a gratuláció a srácoknak."
 
NB III, Nyugati csoport, 13. forduló
Érdi VSE-III. Ker. TVE 0-3 (0-1)
Érd, 500 néző. V.: Nagy Róbert (Berényi Á., Márkus P.)
Érdi VSE: Kertész F. – Bozsoki, Csiszár, Földesi (Molnár B., a szünetben) – Honti, Kalmár D., Kócsa (Csala, 87. p.), Koós (Kertész B., 83. p.), Varga T. – Farkas B. (Pintér O., 72. p.), Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
III. ker  TVE: Jeszenszky – Nagy T., Erdei (Bori, 78. p.), Opavszky, Németh G. V. – Daróczi (Fazakas, 53. p.), Szalai V., Rabatin (Kokenszky, 83. p.) – Tamási Zs., Borvető, Czvitkovics
Vezetőedző: Kemenes Szabolcs
Gól: Erdei (40. perc), Tamási (55. perc – tizenegyesből), Rabatin (79. p.)
Kiállítva: Szalai V. (51. perc)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC