Ki jut majd fel legjobb harmadikként? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ki jut majd fel legjobb harmadikként?

Nagy Tamás - 2016. April 28. Thursday 08:19
Magyarország - Utánajártunk, ki juthat fel legjobb harmadikként a másodosztályba?!
Kép forrása: Boon

Mint ismert mindhárom csoport első két helyezett csapata egyenes ágon jogot szerez a másodosztályba történő feljutásra. Rajtuk kívül még a legjobb csoportharmadik is kapcsolódhat a Merkantil Bank Liga mezőnyéhez. Természetesen a feljutó csapatok sorába az élvonalbeli tartalékok nem számítanak bele.

A - fenti tekintetben - a Nyugati-csoport harmadik helyén az a Győri ETO áll, akitől sokan azt várták a szezon előtt, hogy akár bajnokként abszolválja az idei bajnokságot, ehhez képest elég hullámzó teljesítményt nyújt, és a terhet is nehezen viselik játékosai. A zöld-fehérek 45 pontot gyűjtöttek idáig a bajnokságban.

A Komlótól történt múltheti pontlevonás következtében a Budafok lépett előre a Közép-csoport dobogójának legalsó fokára, a 13 győzelmet számláló csapat 44 ponttal rendelkezik.

A harmadik helyezettek közül a Keleti-csoportban szereplő Cigánd áll magasan a legjobban, ők 53 ponttal büszkélkedhetnek a Nyíregyháza és a Cegléd mögött. Jelentős az előnyük a többiekkel szemben, de hat forduló alatt még bármi megtörténhet!  

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!