nb1.hu

Kettőt igazoltak Véber Györgyék

Hivatalos bejelentés.

 
Íme, a Rákosmente KSK bejelentése:
 
"Szántó Gergő és Czinkota Dominik is minket erősít tavasztól!
Ugyan az érkezőinkről és távozóinkról már írtunk egy korábbi cikkünkben, a keret véglegesítése előtt két újabb labdarúgóval erősödtünk. Bár Katona Gergő Vízművekből történő átigazolása meghiúsult, és végül a REAC csapatába szerződött, Szántó Gergő és Czinkota Dominik személyében sikerült egyezségre jutniuk a feleknek, melynek értelmében tavasztól az ő játékukat is szemügyre vehetjük kék-fehér szerelésben.
 
Nem sokan mondhatják el magukról, hogy külföldön pallérozódhattak, Szántó Gergőnek azonban korábban megadatott a lehetőség, hogy a TSG Hoffenheim utánpótlásában szerepelhessen. Négyévnyi légióskodást követően szerepelt az MTK és a Ferencváros korosztályos csapataiban is. Az MTK-nál Ligakupa-mérkőzés keretein belül vetette meg először a lábát a felnőttek között, majd a Fradi második csapatánál is rendszeres játéklehetőséghez jutott. Kétéves zöld-fehér időszakot követően az NB2-es Budaörs együtteséhez transzferált, majd NB3-as szinten előbb az Iváncsa, majd a Dabas gárdáját erősítette.
 
Nem esett szó idáig Czinkota Dominikról, aki épp az idei első felkészülési ellenfelünktől, az FC Hatvan gárdájától érkezett hozzánk. A 2001-es születésű védekező középpályás idáig inkább az utánpótlásban jutott szóhoz, de megyei szinten már más kluboknál is volt lehetősége belekóstolni a felnőttfutballba. Játékára kiemelten számítunk az elsőcsapat keretében, de fiatalkorának köszönhetően az U19-eseinknél is számításba vehető.
 
Hajrá Rákosmente, hajrá RKSK!"

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC