Ketten távoztak a Kaposvártól, változások a Putnok keretében - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ketten távoztak a Kaposvártól, változások a Putnok keretében

NB3.hu - 2023. January 08. Sunday 20:01
Munkába álltak a DEAC játékosai.
Kép forrása: putnokfc.hu
Az NB III Nyugati csoportjában a nyolcadik helyen álló Kaposvár a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Grabarics Mátéval és Kovács Lajossal is szerződést bontott. Íme a Rákóczi közleménye:
 
"Közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk Grabarics Mátéval és Kovács Lajossal.
 
Két labdarúgó sem kezdte el a felkészülést csapatunkkal. A fiatal, 19 éves Kovács Lajos a több játéklehetőség reményében távozott. A támadó az előző évadban egy meccsen kapott lehetőséget csereként, míg ebben az idényben három MOL Magyar Kupa meccsen és öt bajnokin lépett pályára, szintén csereként.
 
Grabarics Máté az előző évad felénél tért vissza Kaposvárra. A középpályás akkor 11 meccsen kapott lehetőséget (8 alkalommal kezdőként, háromszor csereként) és egy gólt szerzett. Ebben az idényben a Magyar Kupán háromszor, a bajnokságban pedig nyolcszor lépett pályára. Máté a labdarúgás mellett a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián edzői feladatokat lát el, melyekre jobban szeretne fókuszálni a jövőben."
 
Az NB III Keleti csoportjában a második pozícióban telelő Putnok keretében történtek változások:
 
"Az első közös találkozásig három játékos hagyta el a csapatot – Petrecsko Román, Csiba Zoltán és Chutora Mihály folytatják máshol pályafutásukat. Az érkezők oldalán is három játékos található – Lőrincz Attila középpályás Veszprémből, Szűcs Zsolt támadó Budafokról, Szabó Zsombor védő pedig Békéscsabáról tette át székhelyét Putnokra" - írta a klub hivatalos oldala.
 
Az NB III Keleti csoportjában az ötödik helyet birtokló DEAC a héten elkezdte a felkészülést, íme a debreceniek híre:
 
"A SET Centerben kezdte meg a felkészülést január negyedikén a DEAC labdarúgócsapata. Az NB III Keleti csoportjában szereplő fekete-fehérek ezt követően erdei futásokkal, szombaton pedig már teremben, illetve műfüvön folytatták a munkát.
 
A jövő hét hétfőtől mindennap 10 órától vezényel gyakorlást játékosainak Sándor Tamás vezetőedző.
 
Szombaton pedig már felkészülési meccset vív a gárda, 10 órától az Újfehértóval mérkőzik meg. Január 21-én, szintén 10-től a Tiszaújvárost fogadjuk, 28-án (10 órakor) a Karcag érkezik, február 4-én 11.30-tól pedig a Szatmárnémeti ellen tesztelhetik tudásukat Kónya Márkék. A helyszín minden esetben a Dóczy utcai sportcampus műfüves pályája lesz."
 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!