Ketten elmentek, ketten érkeznek Aczél Zoltán éllovas csapatához - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ketten elmentek, ketten érkeznek Aczél Zoltán éllovas csapatához

Simon Zoltán - 2021. December 24. Friday 11:24
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: Kozármisleny
ÍME, A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:
 
Fenyvesi Olivér és Csernik Zsombor az őszi küzdelmek lezárultával távozik a HR-Rent Kozármisleny NB III-as csapatától.
 
A csupaszív középpályás, Fenyvesi Olivér – megszakítással – 2013 óta erősítette csapatunkat, bajnoki mérkőzéseken 132 alkalommal húzhatta magára a kék-fehér mezt, nemegyszer csapatkapitányként. A kiváló sportember életében azonban az utóbbi években egyre fajsúlyosabb szerepet töltött be a civil élet, munkájában felelősségteljes és fontos pozícióba lépett, ráadásul a közelmúltban megszületett kisfia is. Ő pedig jelezte, ekkora terheléssel egészséges keretek között nem tud megbirkózni. Bízunk benne, hogy Olivér nem távolodik el teljesen a klubtól és a jövőben valamilyen formában még szerepet vállal a HR-Rent Kozármisleny életében!
 
A több játéklehetőség, így a fejlődés érdekében javasoltuk Csernik Zsombornak a téli átigazolását. A csatár 2019 nyarán, a PMFC utánpótlásából kikerülve igazolt hozzánk. Együttesünkben 55 bajnokin lépett pályára, ezeken 5 gólt szerzett. Mivel klubunk támadó pozícióban is mindenképpen erősíteni szeretne, ezért úgy láttuk, a játékos karrierjét most az szolgálja, ha tavasszal olyan helyen folytatja, ahol nagyobb szerep hárul rá, ezáltal több rutint szerezhet.
 
Mindkettejüknek köszönjük a klubért tett erőfeszítéseiket, hiszen a kiváló őszi szerepléshez ők is tevékenyen hozzájárultak!
 
Közben természetesen a háttérben folyamatosan zajlik a csapat erősítése, két játékos esetében már szóbeli megállapodással is rendelkezünk. Az új érkezőket rögtön bejelentjük, amint az átigazoló lapok is aláírásra kerülnek!"
 
 
A Közép-csoportban első Kozármislenynek 7 pontos az előnye a második Dunaújvárossal szemben.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!