Kétszeres magyar válogatott lett az FC Dabas vezetőedzője - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kétszeres magyar válogatott lett az FC Dabas vezetőedzője

Simon Zoltán - 2021. June 21. Monday 09:57
Hivatalos bejelentés.
ÍME, AZ FC DABAS BEJELENTÉSE:
 
"Csütörtök délután hivatalosan is bemutatásra került Bücs Zsolt, NB III-as első csapatunk újdonsült vezetőedzője. Mint köztudott, Szabó István mellett Kerekes Barna és Fehér Ádám is távozik az NB III-as csapat kötelékéből, így lényegében teljesen új személyi állománnyal kezdi majd meg a jövő heti felkészülést első keretünk.
A szakmai stáb további tagjai hétfőig kerülnek véglegesítésre, így akkorra várható honlapunkon és Facebook oldalunkon is a hivatalos bemutatásuk.
 
A délután azonban nem csupán az NB III-as csapatról szólt. Az FC Dabas utánpótlásának közös évzárója is ezen a napon került megrendezésre, ahol Kucsák István mondott pár gondolatot a főlelátón helyet foglaló FC Dabas növendékeknek, edzőknek és megjelent szülőknek, szimpatizánsoknak. A nap zárásaként pedig a megjelentek egy közös vacsorával búcsúztatták a mögöttünk álló, némiképp viszontagságosra sikeredett 2020/2021-es bajnoki szezont."
 
Bücs Zsolt egyébként kétszeres magyar válogatott futballista, játszott a Lokiban, a Vasasban, az ETO-ban és a Pécsben is Magyarországon, edzőként dolgozott már többek között a Lokinál, a Kövesdnél és az MTK-nál is pályaedzőként, vezetőedzőként a Kerületnél és az Ajkánál.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!