nb1.hu

Két Vidi-játékost mutattak be az NB III-ban

Bemutatkoztak a mezükben!

 

A paksifc.hu közleménye:

 

"Két új fiatal szerzeményünk, Borsos Vilmos és Molnár Dominik. Mindketten a MOL Vidi FC második csapatától érkeztek hozzánk, és Tököli Attila NB III-as együttesének erősségei lehetnek, de az a céljuk, hogy belátható időn belül a felnőtt csapatban is szerepet kapjanak.

 
– Nagyon jól érzem magam Pakson, családias a légkör, kitűnő a szakmai munka, úgyhogy egyelőre minden rendben van – kezdte Borsos Vilmos. – Sajnos a bajnokságot nem kezdtük jól, időre van szükség, mire megfelelően összeszokik a csapat. Nagyon élvezem az edzéseket, Csernyánszki Norbert kapusedzőt és Tököli Attila vezetőedzőt is remek szakembernek tartom, jó kezekben vagyok.
17 éves kapusunk beszélt az erősségeiről és a céljairól is.
 
– Lehet, hogy meglepő, de szeretem a ziccereket védeni, ezeket jó százalékban hárítom. Nincs gondom a távoli lövésekkel sem, a kijövetelekben azonban még van hová fejlődnöm. Szeretnék a csapat hasznára lenni, idővel pedig a felnőtteknél is bizonyítani, jó lenne, ha két év múlva már az NB I-ben tudnék védeni.
 
Molnár Dominik is Székesfehérvárról érkezett. Középpályásunk meghívót kapott az U19-es válogatottba.
 
– Vasárnaptól szerdáig lesz egy összetartás Telkiben, úgy tudom, meccset nem játszunk – kezdte a 18 éves játékosunk. – Örülök a meghívónak, szeretném bebizonyítani, hogy a válogatottban is megállom a helyem.
 
Dominik célja, hogy hamarosan bemutatkozhasson az NB I-es csapatunkban.
 
– Focizós, játszós csapat a PAKSI FC, így számomra ez ideális hely. Az NB III-as együttes is hasonló stílusban futballozik, így könnyebb lesz majd felvenni a ritmust az élvonalban, ha ennek eljön az ideje.  A szűrő előtti pozíciót játszom, ezen a poszton először az NB III-ban szeretnék vezéregyéniséggé válni, aztán minél előbb bemutatkoznék az NB I-ben."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC