nb1.hu

Két rutinos játékos távozik a feljutásért küzdőtől

Nem tudni, hol és miként folytatják.

 

Két távozót jelentett be az NB III Keleti csoportjának 6. helyén álló, ám a szezon előtt egyértelműen a feljutást megcélzó Jászberénytől.

 

"Ugyan bő egy éve, gondolva a pályafutásom befejezését követő időszakra, belekezdtem a játékos-ügynökösködésbe, ám úgy érzem, még két szezont lehúznék az harmadosztályban" – mondta a jászberényiek honlapjának a csapattól az ünnepek előtt elköszönő Sándor István. "A mondhatni “civil” munkám, illetve a mindennapi életem Budapesthez köt, így fővárosi vagy legalábbis környéki klubban gondolkodok. A helyzet egyelőre képlékeny, még nem tudom milyen színekben lépek pályára a tavaszi idényben. Köszönöm az elmúlt másfél évet a JFC-nek, jól éreztem magam a klubnál, további sok sikert kívánok a csapatnak." A 33 éves Sándor István 2018 nyarán szerződött a gárdához, 46 bajnoki mérkőzésen lépett pályára kezdőként és két gólt szerzett.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról – Dzurják vezetőedző maradhat, Németh vált – NB1.hu

 

Szintén távozik Jászberényből a 35 éves középső védő, Lakatos Béla is, aki 2019 telén igazolt a klubhoz. Bemutatkozását nem kísérte szerencse, térdsérülés miatt csak májustól számíthatott rá a szakvezetés, azóta viszont alapember lett, az őszi idény mind a 17 bajnoki találkozóján kezdőként lépett pályára. "Hogy játékosként vagy edzőként találkozhatunk nevével valamelyik Vác környéki csapatnál – a Duna-parti településen él – a tavaszi idényben, még nem tudni, de játékintelligenciáját, rutinját több klub is kamatoztathatná a bajnokság folytatásában" – jelezte a klubhonlap.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC