nb1.hu

Két próbázó Érden

A csapatkapitány öccse is bemutatkozott Limperger csapatában.


Mint az nb3.hu többször beszámolt róla, hihetetlen sérüléshullám sújtja Limperger Zsolt együttesét, az Érdi VSE-t.


Nem túlzás, hogy lassan több érdi játékos jár orvosi kezelésekre, mint edzésekre, hiszen Németh Gábor Vince, Melczer Vilmos, Mojzer György, Kalmár Domonkos, Kollega Krisztián, Borek Norbert, Balogh Ádám és Pintér Olivér is sérüléssel bajlódik.

A korábbi Fradi-kedvenc Limperger nincs könnyű helyzetben, hiszen a téli felkészülés igen fontos az NB II-be vágyó egyesületnél, de ennyi sérültel nehéz minőségi munkát végeznie.
Azt szokták mondani a mérkőzés maga a legjobb edzés, és az NB III Nyugati-csoportjának listavezetője a sok hiányzó ellenére is sorra játssza a tesztmeccseket.

A soros ellenfél, a szintén NB III-as, de annak a Keleti-csoportjában szereplő Jászberény volt.

Limperger Zsolt pedig a rendelkezésre álló játékosait kényszerűségből ezúttal háromvédős felállásban játszatta: Kertész F. – Gál Sz., Bozsoki, Csiszár – Májer, Koós, Durso, Csala, Valenta – Gera D., Pál Sz.

A legutóbb az NB II-es Tiszakécskénél szereplő Giuliano Durso mellett a 24 éves dunavarsányi balszélső, Valenta Norbert is próbajátékon szerepelt.
Durso az ősszel 9 meccsen kapott szerepet a Kécskében, majd 500 percet töltött a pályán, de gólt nem szerzett Nyilas Elekék gárdájában.

A Jászberényi FC elleni találkozó első félidejében a vendégek voltak aktívabbak, több lehetőséghez jutottak, mint az érdiek, akiknek szintén akadtak lehetőségeik, de egyik csapat sem tudott élni ezekkel a szünetig.

A térfélcserét követően már az érdiek lettek támadóbbak, szép lassan átvették a mérkőzés irányítását, Gera Dávid helyzeteivel közelebb is álltak a vezetés megszerzéséhez.

A mérkőzés hajrájában Csiszár Zoltán elővigyázatosságból cserét kért, mert kisebb fájdalmat érzett a combjában, de sérülése nem súlyos.

A hazai csapat kapitányának, Kertész Ferencnek az öccse, U19-es együttes erőssége, Kertész Bence is pályára lépett a mérkőzés hajrájában, és egy lövéssel vétette észre magát, de sem ő, sem mást nem volt eredményes az összecsapáson.

Felkészülési mérkőzés:

Érdi VSE – Jászberényi FC: 0-0

Limperger Zsolt, az Érd vezetőedzője így értékelte a találkozót klubja honlapjának:

"Az első félidőben egy más rendszerben próbáltunk játszani, meg voltam elégedve, ahhoz képest, hogy még nem játszottuk, ez is lehetőség lehet majd a bajnokságban. Fontos volt, hogy sérülés nélkül lehozzuk ezt a meccset, hála istennek sikerült és azok a játékosok, akik kevesebbet játszottak, most kilencvenperces terhelést tudnak kapni, szóval nézzük a pozitív oldalát"

Az Érdi VSE negyedik felkészülési mérkőzésüket február 15-én vívják az ugyancsak harmadosztályú Ceglédi VSE vendégeként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC