Két komoly célja is van a listavezetőnek - előzetes - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Két komoly célja is van a listavezetőnek - előzetes

Bíró Ádám - 2019. November 02. Saturday 14:43
Megszakadt az éllovas szép sorozata.
Az NB III Keleti csoportjában a listavezető Füzesgyarmat a Sényőt fogadja vasárnap délután. A gyarmatiak az előző körben vereséget szenvedtek a DEAC otthonában, így megszakadt a kilenc győzelemből álló parádés sorozatuk. A Sényő a legutóbbi három bajnokiján veretlen maradt, a begyűjthető kilenc pontból hetet szerzett meg az együttes.
 
Vígh Ferenc szerint a sényőieknél ugyan többen nem lesznek bevethetőek, ennek ellenére nehéz dolga lesz az éllovasnak. Vígh hozzátette, szeretnének visszatérni a régi kerékvágásba.
 
"Fokozott óvatossággal készülünk ellenük, hiszen erős a keretük, bár vannak sérültjeik és eltiltottjaik, emiatt kevés bevethető labdarúgó áll rendelkezésre. Ellenfelünk igazi eréjét az adja, hogy a magja hosszú évek óta együtt játszik, természetesen célirányosan megerősítve. Ennek megfelelően a pályán is nagy az egyetértés soraiban. Biztosan nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a pontrúgásaik életveszélyesek, ráadásul igen gyors emberekkel rendelkeznek előre felé, ezért is jelent a mérkőzés remek javítási lehetőséget. Számunkra nagyon fontos lenne, hogy feledtessük szurkolóinkkal a két kisiklást, és hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba" - nyilatkozta Vígh Ferenc.
 
A Füzesgyarmat-Sényő mérkőzés vasárnap 13.30-kor kezdődik.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!