Két játékost igazolt a Makó - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Két játékost igazolt a Makó

Simon Zoltán - 2022. June 18. Saturday 12:45
Az egyikük a belgrádi OFK-ban is játszott már.
Ötödik helyen végzett a Közép-csoportban a Makó FC, mely gárda eddig két érkezőről számolt be a nyári átigazolási időszakban.
 
ÍME, A MAKÓ FC BEJELENTÉSEI:
 
„Bemutatjuk első igazolasunkat, Lévai Norbertet!
Norbi 26 éves, kisteleki származású és a középpályán vethető be. Utánpótlás éveit javarészt Szegeden és Kecskeméten töltötte,de megfordult a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián is. Az elmúlt két évben a Dabas együttesét erősítette,de már korábban is rengeteg NB III-as mérkőzést játszott,valamit az NB II-ben is szerzett tapasztalatot. Köszöntjük Makón, és sok sikert kívánunk!”
 
Vladul Stefan Makón folytatja!
Stefan Szerbiában nevelkedett, ahol az utánpótlás éveket követően az első osztályú OFK Belgradban fordult meg. A játékos huszonegy évesen igazolt először Magyarországra, a Tiszakécske színeiben mutatkozott be a hazai labdarúgás világában. A kécskei egy évet követően a 2017/2018-as szezontól kezdődően két és fél szezonon át a Kecskemét játékosa volt, majd az ezt követő másfél évet az NB3 Közép csoportjában szereplő FC Dabasnál töltötte. A 2020/2021-es bajnoki idényben tizenhat gól szerzett, majd Kazinbarcikára igazolt, ahonnan Kaposvár következett.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!