nb1.hu

Két játékosát is kitette a keretből az edző

Élcsapat ellen bizonyíthatnak.

A Taksony a Szentlőrincet fogadja vasárnap 17 órától az NB III Közép csoportban. A vendégek még bíznak a bajnoki címben, így nekik nagyon fontos lesz ez a meccs. A 10. helyen álló taksonyiak egy jó hajrával több helyet is előreléphetnek. A két gárda őszi meccsén a szentlőrinci csapat 2-1-es győzelmet aratott.
 
A Taksony mestere, Szabados Tamás nem köntörfalazott, tisztában van vele, hogy egy komoly csapatot látnak vendégül, amely nem véletlenül vezette sokáig a táblázatot. A tréner azt is elárulta, hogy Sárossy Dániel és Hamar István kikerült a keretből, mivel nem volt megfelelő a munkamoráljuk. A szakmai stáb életét több sérülés is nehezíti. A bajlós előjelek ellenére az edző bizakodva várja a kezdő sípszót.
 

null

null

"Egy igazi nagy vad vár ránk a hétvégén. Óriási tiszteletem az egész éves teljesítményükhöz, sokáig vezették a tabellát, és úgy gondolom, nem érdemtelenül, hiszen egy nagyon egységes, jól felkészített csapatról beszélünk. Sokszorosan nehéz mérkőzésre számítok az említettek miatt, plusz nálunk is vannak események, amelyek miatt nem éppen optimális a felkészülésünk a hétvégi bajnokira. Vannak sérültjeink, Hesz még lábadozik, Tóth íngyulladással küszködik, Szalaynak térdproblémája van az RKSK otthonában kapott rúgás után, amelyet érdekes módon csak sárga lappal tudott jutalmazni a játékvezető 1-0-s vezetésünknél. Vannak emberek, akikről nincsen információm, mindezek mellé a csapat érdekében lépéseket kellett tennem, ezért Sárossy Dánielre és Hamar Pistára a felnőtt első számú csapatban a továbbiakban nem számítok a munkamoráljuk miatt. Viszont ezen problémák együttes hatására sem érzem azt, hogy ne bízhatnánk a pont vagy pontok megszerzésében, mert amit a múlt héten láttam a fiúktól, az mindenképpen bizakodásra ad okot, és ha ugyanaz a tűz, akarat, koncentráció meglesz, mint az elmúlt fordulóban és nem lesznek óriási egyéni hibák, akkor egy szép hétvégét tudunk produkálni magunk számára. Nagyon ránk férne, tartozunk a tulajdonosnak és a szurkolóinknak is, de legfőképpen önmagunknak" – nyilatkozta Szabados.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC