nb1.hu

Két érkezőt is bejelentett a Hódmezővásárhely

Csatárt és védőt igazoltak.

 

Az NB III Közép csoportjában 2. helyen álló Hódmezővásárhely bejelentette Vladul Stefan és Zámbori Dániel érkezését. Íme:

 

"Érkezett: Vladul Stefan.

 

Stefan a támadó szekciót fogja erősíteni.

 

A 27 éves csatár Szerbiában nevelkedett, ahol az utánpótlás évek után az első osztályú OFK Belgradban szerepelt. Huszonegy évesen igazolt először Magyarországra, a Tiszakécske csapatához majd egy év után Kecskemétre, ahol a 2018/2019-es szezonban alapember volt az NB3-as csapatban, 13 gólt szerzett és a góllövőlista 3. helyén végzett. 2018-ban a nézők szavazatai alapján az NB3 közép csoportjának legjobb játékosa lett. Az ezt követő másfél évet az FC Dabasnál töltötte. A 2020/2021-es bajnoki idényben 16 találatig jutott, majd Kazincbarcikára igazolt, ahonnan Kaposvár következett. Nyáron pedig Makóra igazolt.

 

“Stefant már többször próbáltam Vásárhelyre csábítani, most sikerült. Igazi befejező csatár, úgy gondolom remekül illeszkedik a csapatba. Kiváló fizikummal rendelkezik, remekül tartja meg a labdát és jól használja ki helyzeteit, a fejpárbajokat nagy arányban nyeri és az edzőmérkőzések alkalmával is jó benyomást tett ránk.” -nyilatkozta Szűcs Róbert, sportigazgatónk.

 

Az edzőmeccsek alatt már bizonyította mennyire agilis játékos, a Békéscsaba és a Körösladány ellen góllal is bemutatkozott. Üdvözlünk a klubnál, sok-sok vásárhelyi színekben szerzett gólt és mérkőzést kívánunk Stefan!"

 

"Érkezett: Zámbori Dániel.

 

A 28 éves bal szélső védő battonyai születésű, itt kezdett el futballozni. Pályafutása során megfordult Békéscsabán, Gyulán, Tiszakécskén és Kecskeméten. 2019/2020-as szezonban Makóra igazolt ebben az időben Csongrád megye válogatott csapatának oszlopos tagja volt.

 

“Zámbi Makón töltötte az elmúlt éveket így többször pályára lépett ellenünk, ezeken az alkalmakon már felfigyeltem játéktudására és gyorsaságára. Nagyon profi hozzáállásával és nagy teherbírásával meghatározó szereplője lehet a csapatnak.”- nyilatkozta Szűcs Róbert, sportigazgatónk.

 

Az edzőmeccseken már láttuk, mennyire gyorsan beilleszkedett és hasznos tagja tud lenni a csapatnak.

 

Üdvözlünk a klubnál, sok-sok vásárhelyi színekben szerzett gólt és mérkőzést kívánunk Zámbi!"

 

A HFC február 12-én a Cegléd ellen folytatja a bajnokságot.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC