nb1.hu

Kerület: visszatérés a Fradihoz

Hivatalos bejelentés.

A Ferencváros együttese, hivatalos oldalán jelentette be, hogy visszatért NB III-as csapatukhoz a III. Kerület együttesétől Pócsik Botond. 
 
ÍME, AZ FTC BEJELENTÉSE:
 
 
"Újra a Ferencvárosi Torna Club szolgálatába szegődött a 21 éves labdarúgó, Pócsik Botond. A csatárként és szélsőként is bevethető játékos szerdán írt alá szerződést klubunkkal.
Pócsik Botond 2015-ben igazolt Győrből a Ferencvárosba, amelynek U16-os, U17-es és U19-es együttesében is szerepelt. Két évvel ezelőtt, 2020-ban ő is tagja volt a frissen újjáalakult tartalékcsapatunknak, az FTC II-nek, amelynek színeiben 34 mérkőzésen lépett pályára a 2020/2021-es idényben. A következő, 2021/2022-es szezont már a Nyíregyháza Spartacusnál töltötte, a mostani kiírást pedig a harmadosztályban szereplő III. Kerületnél kezdte, a folytatásban azonban visszatér az FTC II-höz.
 
– Újra visszajöttem a megszokott környezetbe, a régi kis brigádomhoz… Örülök neki, hogy itt lehetek, annak már annyira nem, hogy hogy alakult az előző év. Most azon leszek, hogy gólokkal, gólpasszokkal, szép játékkal segítsem a csapatot. Mindent megteszek, hogy bebizonyítsam, érdemes volt visszahozni a Ferencvároshoz – nyilatkozta a megállapodás aláírása után Pócsik Botond."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC