Kerület: ketten is visszatérhetnek - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kerület: ketten is visszatérhetnek

Bíró Ádám - 2021. May 21. Friday 13:20
Nem lesz teljes Kemenes Szabolcs csapata.
Kép forrása: III.Kerületi TVE/Facebook
A III. Kerületi TVE közleménye:
 
"A csapatunk az utolsó idegenbeli NBIII-as mérkőzésére készül a hétvégén, amely vasárnap 18:00 órakor kezdődik, és az ellenfél a 4. helyen álló Nagykanizsa csapata lesz majd. Ősszel egy igazán emlékezetes meccsen a Nagykanizsa a hosszabbításban két gólt lőve mentette 4:4-re a Hévízi úti összecsapást. A vendéglátóink kerete azóta minimálisan változott, ahogy a csapat eredményessége is megmaradt a tavasszal, bár idegenben főleg az utóbbi időben bukdácsoltak kicsit, hazai pályán azonban az első tavaszi meccsük kivételével mindig győztek. 
 
Ilyenkor szoktuk megállapítani hogy nehéz mérkőzés vár a csapatunkra, ami minden bizonnyal így is lesz. Azonban a frissen szerzett bajnoki címünk tudatában a játékosaink mégis az utóbbi idők győzelmi kényszerének a terhétől felszabadultan futhatnak ki a pályára az utolsó NBIII-as kirándulásunkon, ami a számunkra mindenképpen könnyebbé fogja tenni ezt az összecsapást. 
 
Ráadásul Kemenes Szabolcs ismét számíthat a három meccses eltiltását letöltő Nagy Tiborra, és az egy mérkőzésre száműzött Remili Mohamedre. Ugyanakkor Fazakas Géza begyűjtötte a 10. sárga lapját a bajnokságban, ami automatikus egy meccses eltiltást ér a nagy munkabírású középpályásunk számára. 
 
Rohamtempóban közeledik tehát a bajnokság vége, remélhetőleg a hátralévő két meccset sikerül amolyan jutalomjátékként felfognunk és lehoznunk, hogy aztán a nyártól teljes erővel az új kihívásokra koncentrálhassunk."
 
NB III. Nyugati csoport 37. forduló
FC NAGYKANIZSA - III. KERÜLETI TVE
2021.05.23 - vasárnap - 18:00
Nagykanizsai Olajbányász Stadion
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!