nb1.hu

Kenesei Krisztián elmondta meddig folytatná a játékot

Budapest – Az U10-es csapatnál is segíti a szakmai munkát.

Eddig 13 meccsen 7 gól az NB III-as bajnokságban, miközben csapata, a III. kerületi TVE most 6. helyen áll a harmadosztály nyugati csoportjában. A korábbi 29-szeres válogatott, NB I-es gólkirály és bajnok, olasz, kínai légiós Kenesei Krisztián volt Szombathy Pál vendége a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

 

„Januárban leszek negyven éves, tavasszal még biztosan szeretném termelni a góljaim számát – kezdte Kenesei Krisztián. –Mostanában nehezebben mennek a dolgok, de úgy érzem, van még bennem annyi, hogy tavasszal simán pályára tudjak lépni.

 

Tóth András a III. kerület szakmai igazgatója nagyon jó barátom, korábban többször kérdezte, hogy nem lenne-e kedvem átjönni Óbudára. Amikor a Vasasnál eljött a távozás ideje, abban a pillanatban igent mondtam neki.

 

A biztos bennmaradás megtartása a cél a III. kerületnél, most stagnálunk, de nyáron majd kiderül, hogy a következő szezonban milyen célkitűzések lesznek.”

 

A óbudaiak támadója beszélt az Érd elleni kiállításáról, arról, hogy mennyire faragják a védők az NB III-ban és az esetleg folytatásról is szót ejtett.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC