nb1.hu

Kemény rangadó: kinek marad esélye a feljutásra?

Nagy dicséret a rivális edzőjétől.

 

Valódi rangadót rendeznek vasárnap az NB III Nyugati csoportjában: a 19. forduló slágermeccsén a Veszprém a Mosonmagyaróvárt fogadja.

 

A hazaiak egy meccsel kevesebbet játszva a 3., a vendégek a 2. helyen állnak a tabellán – mindkét csapatban közös, hogy egyelőre tisztes távolból üldözik a listavezető, érinthetetlennek tűnő III. Kerületet. A felek jó formában, stabil mérleggel és játékkal várják az összecsapást.

 

"Egységesek vagyunk, van egy jól kialakult csapatunk. A védekezésre nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az egész szezon során, annak tudatában is, hogy nyáron teljesen új védelmet kellett építenünk. A stabilitásnak is köszönhető a jó szereplésünk, de sokkal több van még az együttesben, azonban ne legyünk elégedetlenek. Sok fiatal játékos van a keretben, akiknek még rengeteget kell fejlődniük" – kezdte a veol.hu-nak Pető Tamás, a veszprémiek vezetőedzője. "Nagyon kemény találkozó vár ránk, talán idén a legnehezebb. Stabil, jó játékosokkal rendelkező együttes az ellenfelünk, amely a III. Ker. TVE mellett anyagilag és infrastruktúra terén is kiemelkedik a bajnokságból. Tiszteljük a riválist, de úgy gondolom, ettől függetlenül nem esélytelenül lépünk pályára, 50-50 százalék esélyt adok a csapatoknak. A rangadón Major Norbert játéka kérdéses sérülés miatt, a többi játékos hadra fogható a keretből" – fogalmazott.

 

A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC