Kemény meccsen verték Erős Károlyék Zoran Kunticsékat - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kemény meccsen verték Erős Károlyék Zoran Kunticsékat - reakciók

Juhász Gergely - 2019. October 09. Wednesday 14:13
Utolérték a vendégeket a tabellán.
Kép forrása: Kecskemét
FC Dabas – KTE HUFBAU 1-0 (1-0)
 
FCD: Kersák – Földes, Szabó B., Eördögh, Márton – Molnár, Erős – Kovács (Kucsván 73.), Crkvenjakov (Takács 76.), Fitos – Popov (Riesz 90.).
 
KTE: Mészáros – Tamaskó, Nánási, Asztalos, Grünvald – Vágó (Szalai G. 11.), Karacs (Babolek 69.) – Kéri, Patvaros, Erdei – Vladul (Barna 69.).
 
Gólszerző: Popov (7.)
 
Dabason vendégeskedtek a kecskemétiek a 9. fordulóban, feszült találkozót tekinthettek meg a kilátogatók.
 
A hazai a mérkőzés elejétől kezdve agresszívak és kemények voltak, melynek a 7. percben meg is lett az eredménye. Egy szöglet után Popov fejelte a labdát a léc alá, ezzel megszerezve a vezetést a hazaiaknak. A mérkőzés keménységét mi sem mutatja jobban, hogy Vágót már a 13. percben le kellett cserélni egy belépő után. A vendégek végig gólra törően játszottak, ám sehogy nem jött ki nekik a lépés. A találkozó csak szabálytalanságokat és sárga lapokat hozott a továbbiakban, de gólt nem, így a hazaiak örülhettek a győzelemnek. a megszerzett 3 ponttal beérték a dabasiak a lila-fehéreket a tabellán, mind a két csapatnak 13 pontja van, ám a kecskemétiek jobb a gólkülönbségük, így ők a 6., míg a dabasiak a 7. helyet foglalják el a tabellán.
 
A mérkőzés után így nyilatkoztak a mesterek:
 
Erős Károly (FC Dabas): „Az első félidőnk kiemelkedő volt, meg is leptük a Kecskemétet. Jól és zártan futballoztunk, nem találtak rajtunk fogást, egy szép góllal előnyt is szereztünk. A második félidőben érthetően jobban erőltette a támadásokat a Kecskemét, győzelmünk értékét növeli, hogy egy jó csapatot vertünk meg. Ez a Kecskemét biztosan ott lesz a végén a dobogón, mert magas és erős csapat, emellett futball is van bennük. A második félidőben a kontráinkat nem tudtuk jól lejátszani, így izgulni kellett a végéig. Mi ma is megmutattuk, hogy az FC Dabas bárhol bárkit képes megverni, még akkor is, ha az utolsó húsz percben voltak nehézségeink. Mindkét csapat előtt le a kalappal, mert ez egy férfias küzdelem volt. Vágó Levinek ezúton is jobbulást kívánok, bízom benne, hogy nem súlyos a sérülése! A Kecskemétnek, illetve magunknak is azt kívánom, hogy érjük el a szezon végén céljainkat!”
 
Zoran Kuntics (KTE HUFBAU): „Pontrúgásból kaptunk gólt, amit a legegyszerűbb a védekezés szempontjából megszervezni. A második félidőben nyomtunk, helyzeteink voltak, de egyszerűen nem tudtunk betalálni. Későn ébredtünk fel, ez inkább egy ikszes meccs volt, a gólon kívül a hazai csapatnak nem is igazán volt helyzete. Sajnos borsos árat kell most a figyelmetlenségünkért fizetni, hiszen alapvetően mindenki tudja, mit kellene csinálni ilyen helyzetekben, de egy-két ember mégsem koncentrált. Így futnunk kellett az eredmény után, gól nélkül azonban nem lehetett esélyünk.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!