nb1.hu

Kemény hengerelés: nagyon robog a Tiszakécske szekere

Nincs visszazuhanás a kiesés után.

 

Négyből négy sikerrel kezdte az NB III Keleti csoportját a Tiszakécske. A csonka szezon végén a másodosztálytól búcsúzott a klub (26 szerzett ponttal végeztek a 18. helyen a tabellán), ám a nyári felkészülés jól sikerült, az új arcok beilleszkedtek, és egyelőre megállíthatatlanul robognak "vissza" az NB II felé. Ennek egyik letéteményese Nagy Sándor: a székelyföldi születésű vezetőedzőt július 1-jén nevezték ki, a beígért lelkes és küzdős játékot pedig tökéletesen hozza legénysége.

 

A Tállyát és a Hatvant két góllal, a Füzesgyarmatot hárommal verték, ezt követte a vasárnapi, Gyöngyös elleni menetelés, ahol Máté János egymaga öt (!) találattal vette ki a részét a 7-1-es idegenbeli sikerből.

 

Nagy Sándor vezetőedző így sem teljesen elégedett. "Gratulálok a fiúknak, hogy egy ilyen nagy gólarányú győzelmet arattunk. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem vagyok maradéktalanul elégedett. Ezt a mérkőzést lezártuk és már a következő, nagyon fontos Jászberény elleni találkozóra kell összpontosítanunk minden idegszálunkkal. Ezúttal is szeretném megköszönni a játékosok és a stáb nevében, hogy sok szurkoló elkísért bennünket és buzdították a csapatot" – mondta a lefújás után.

 

Hazai környezetben ismét izgalmas összecsapásra van kilátás, az eddigi 4-500 nézőnél még több lehet a lelátón a Jászberény elleni rangadó alkalmával. A vasárnap esti, villanyfényes összecsapáson beleugorhat az a bizonyos majom abba a bizonyos vízbe, hisz a berényiek a kécskeiek mögött másodikok a tabellán, és aki a feljutást célozza meg, annak ezeket a meccseket kell megnyernie. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC