Kemenesék újra igazoltak - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kemenesék újra igazoltak

Juhász Gergely - 2020. January 25. Saturday 13:02
Hivatalos bejelentése.
Kép forrása: III. kerületi TVE
ÍME A III. KERÜLETI TVE BEJELENTÉSE:
 
,,Sóron Tibor újra a III. kerületi TVE játékosa
 

Fél év után igazolt le a Kerület a volt NB I-es játékost

Már jeleztük, hogy Kemenes Szabolcs vezetőedző szerint ledolgozhatja csapata, a III. kerületi TVE a 4 pontos hátrányát az éllovas Érd mögött. Mindezek eléréséért mindent megtesznek a klubvezetők is, akik az alábbi bejelentést tették: „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

“Tibivel mióta eligazolt folyamatosan kapcsolatban voltunk és reméltük, hogy lesz még lehetőségünk szerződtetni hiszen 15 meccsen 8 gólt szerzett tavaly ősszel óbudai kék-fehér színekben. A szurkolóinknak nem is kell őt külön bemutatnunk. Kiemelném, hogy kifejezetten hozzánk szeretett volna jönni és nagyon motiváltan érkezett. “- nyilatkozta Szabó Bence.
Sok sikert Tibi óbudai kék-fehér színekben!"

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!