nb1.hu

Kemenes Szabolcs vezetőedző lett

Czvitkovics Péter kettős feladata.

A III. kerületi TVE közös megegyezéssel szerződést bontott Gál Istvánnal a bajnokság befejeztével. A volt szakmai igazgató az utánpótlásból is távozik. Gál István helyét Kemenes Szabolcs veszi át. A korábbi NBI-es labdarúgó játszott Magyarországon többek között a Ferencváros, a Budapest Honvéd és a Paks színeiben is az élvonalban. Legutóbbi klubjánál, a Budaörsnél, kapusedzőként és utánpótlás szakmai igazgatóként is tevékenykedett. Szabolcs pályaedzője Czvitkovics Péter lesz, aki adott esetben játékosként is segíteni fogja a III. kerületi Torna és Vívó Egyletet a céljai elérésében. Kemenes Szabolcsék június 24-én kezdik meg a munkát az első csapattal.
 
„A III. kerületi Torna és Vívó Egylet köszöni szépen Gál István munkáját mind az utánpótlásban, mind a felnőtt csapatnál és további sportsikereket kívánunk neki a jövőben. Az új szakmai stáb teljes mértékben passzol az Egyesület filozófiájához, mely szerint fiatal, ambiciózus, magyar, tehetséges edzőkben gondolkozunk. Minden segítséget meg fogunk adni nekik, hogy sikeresek legyenek. Sok sikert és jó munkát kívánunk nekik.” – mondta Szabó Bence, sportigazgató. 
 

„Aki közelebbről ismer engem az tudja, hogy már régebb óta vezetőedzői ambícióim vannak. Az a lehetőség, ami most megadatott nekem egy óriási dolog az én karrieremben, egy új élet kezdete az edzői pályámban. Amikor szóba jött, hogy én lehetek a TVE vezetőedzője, akkor először el sem akartam hinni, hogy ez valóban realizálódhat, azonban a hozzám közel állók folyamatosan bátorítottak és támogattak, ez erőt adott. Számomra az edzősködés egy szenvedély, és az, hogy ilyen körülmények között dolgozhatok a közeljövőben óriási motiváció. Bízom benne, hogy élni fogok a lehetőséggel és nagyon várom a közös munkát Péterrel és a játékosokkal. Köszönöm a Budaörsnek az elmúlt időszakot, rengeteget tanultam az ott töltött 2 év alatt. Hajrá Kerület!” – nyilatkozta Kemenes Szabolcs. 
 
Kemenes Szabolccsal Czvitkovics Péter érkezik a szakmai stábba.
„Úgy terveztem, hogy még a következő szezonban is játszani fogok, de az aktív labdarúgás mellett tudatosan építem az edzői karrierem. 4 éve már folyamatosan utánpótlás csapatoknál dolgozom, mindeközben folyamatosan végeztem el a licenszeket és ha minden jól alakul, akkor a felkészülés kezdetére már A licenszes edző leszek. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a csapat eredményesen szerepeljen és elérjük a céljainkat. Nagyon sok munka vár ránk, de állunk elébe és nagyon várjuk már a felkészülés kezdetét. A pályafutásom végéhez közeledve a következő év egy átmenet lesz számomra, amikor is játékosként is számíthat rám az Egyesület de a prioritást már az edzősködés fogja élvezni.”  – nyilatkozta Czvitkovics Péter.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC