nb1.hu

Kemenes bosszankodik

Egy dologban viszont biztos.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy 0-0-ás döntetlent játszott a vezetőedzőjét nélkülözi kényszerülő Sopron a Nyugati csoport éllovasál, a III. Kerülettel.
 
 

A vezetőedző nélkül csentek pontot a Kerülettől – reakció

 

A találkozót követően Kemenes Szabolcs kissé bosszús volt, így nyilatkozott a vezetőedző:
 
,,Sosem örülök, ha nem tudunk gólt szerezni, főleg akkor, ha egyetlen találat is egyértelműen a győzelmünket jelentette volna, hiszen az ellenfél nem lépte át a felezővonalat. Azonban egy hosszú sorozatban, mint ez a bajnokság is, előfordulnak ilyen mérkőzések. Nem voltunk elég precízek és kíméletlenek a befejezéseknél, pedig a srácok rengeteget beletettek a mérkőzésbe. Biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzésen eredményesek leszünk."
 
A mérkőzés összefoglalója itt tekinthető meg:

A vezetőedző nélkül csentek pontot a Kerülettől – reakció

Még a megyei lap, a Kisalföld is úgy harangozta be a mérkőzést Weitner Ádám vezetőedző szavait idézve, hogy a bajnokság legjobb csapata lesz a középcsapat SC Sopron ellenfele vasárnap a Nyugati csoport egyik rangadóján. Weitner játékosai viszont (egy mérkőzés erejéig mindenképpen) eltüntették a két gárda közötti különbséget a pályán, mert 0-0-t játszottak a bajnokságot amúgy tényleg magabiztosan vezető III.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC