Kegyelemből? Ezért nem lett még nagyobb az újpesti vereség - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kegyelemből? Ezért nem lett még nagyobb az újpesti vereség

Szabó László - 2016. September 05. Monday 13:35
Budapest – A kék-fehérek duplázó támadója triplázhatott is volna.
Kép forrása: mtkbudapest.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, az MTK II rendesen kitömte (7–1) az Újpest II együttesét az NB III 5. fordulójában. A Keleti csoport fővárosi meccsén Takács Krisztofer a kék-fehérek második csapatának 20 éves szélsője kezdőként lépett pályára, és a lila-fehérek ellen két távoli lövésből gólt szerzett, ezekről beszélt a klub honlapjának adott nyilatkozatában. Az MTK fiataljának szavaiból kiderül, csapata a lőtt gólok száma miatt kicsit visszaállt, mondhatni megkegyelmezett a liláknak a kék-fehér együttes.

 

 – Az első gólomat szerencsésnek mondanám, ellőttem, megpattant meg a kapus előtt, és így mellényúlt, de ettől függetlenül örültem neki, és a csapat is nagyobb előnybe került. A második gólommal meg vagyok elégedve, a kapufáról befelé pattant, jó lövés volt, jobban örültem, mint az elsőnek. Mindenki nagyon jól játszott, az első félidőben teljesen domináltuk a játékot, a másodikban – a lőtt gólok miatt talán – kicsit visszaállt a csapat. Mi uraltuk akkor is a meccset, de ők többet birtokolták a labdát. A saját játékom a mérkőzésen is sokat változott, az első félidőben sokat léptem vissza mélységbe, félidőben megbeszéltük, hogy ez legyen a középpálya feladata, utána már maradtam feljebb a csatárvonalban, ott próbáltam labdákat szerezni, támadásokat indítani.

 

A mérkőzés 60. percében olyan támadást vezetett az MTK II, ami nagyon jellemzi a csapat egészét, és pont Takács volt az egyik főszereplő. A büntetőterület bal oldalán kapott labdát, és remek esélye lett volna a harmadik találat megszerzésére, ő azonban a középen üresen érkező támadó felé passzolt.

 

 

 – Nagyon jó a morál, a pályán kívül is barátok vagyunk, remek a csapategység. Nem arról szól az egész, hogy ki szerzi a gólt, hanem hogy eredményesek legyünk. Ha én szerzem a mesterhármast, az csak pont az i-re, de végső soron a győzelem az, amitől boldogok leszünk.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!