nb1.hu

Kecskemét: vesztes meccsen mutatkoztak be az új igazolások – reakciók

Hét fiatal tehetség is lehetőséget kapott a Kecskemétnél.

Lejátszotta első edzőmeccsét az NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskemét, aki másfél héttel a felkészülés után mindjárt komoly erőfelmérést tartott, hiszen azzal a Tiszakécskével találkozott, aki egy hónappal előbb kezdi meg a tétmeccsek sorát és azt is egy osztállyal „feljebb” teszi, a másodosztályban.
Ennek függvényében nem meglepő a sima kécskei siker, 6-0-ra nyert a Duna Aszfalt az NB III 11. helyezettje ellen.
A mérkőzésen gyorsan vezetést szerzett a hazai gárda, egy átlövés utáni kipattanóra Máté eszmélt a leggyorsabban, de az első félidőben csak helyzetekig jutottak a felek, több gól már nem született.
Gombos Zsolt, a Kecskemét vezetőedzője gyakorlatilag teljes sort cserélt a szünetben és a második játékrészben hét U19-es játékos volt a pályán.
A hazai Tiszakécske jóval kevesebbet változtatott, és egyre jobban ki is jött az osztálykülönbség a két csapat között.
Az „élesebb” hazaiaknál Máté még három gólt szerzett a második játékrészben illetve Kirchner és Tímári is betalált egy-egy alkalommal, fölényesen nyert tehát a másodosztályú Kécske a Kecskemét ellenében.
Duna Aszfalt TLC – KTE HUFBAU 6-0 (1-0)
KTE (1. félidő): Kunsági – Tamaskó, Nánási, Asztalos, Polyák, Urbán, Popgeorgiev, Kéri, Babolek, Grünvald, Puskás.
KTE (2. félidő): Mészáros – Edmilson, Szabó G., Asztalos, Fehér, Peres, Daróczi, Hirman, Hegedűs, Faragó, Szalai.
Gólszerzők: Máté (4), Tímári, Kirchner.
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): „Az első félidő teljesen rendben volt, még akkor is, ha az elején kaptunk egy olyan gólt, ami elkerülhető lett volna, ezt több hiba előzte meg. Összességében megdicsértem a srácokat, mert az eddig gyakorolt taktikai elemeket magabiztosan és fegyelmezetten valósították meg, még ha be is csúsztak hibák. Bizonyos dolgokat még nem is kérhetek számon, mert nagyon az elején vagyunk a felkészülésnek.
A félidőben sort cseréltünk, jöttek a fiatalok. Várható volt, hogy nem lesz szoros így a vége, hiszen egy másodosztályú csapat, illetve egy U19-es között azért nagy különbség van, ráadásul a Tiszakécske erősebb sorával játszottunk. Jöttek a hibák, fizikálisan is akadtak különbségek a két csapat közt, de a fiatalok még egy út elején járnak, még most kopogtatnak a felnőtt csapat ajtaján. A sebességük megvan, fizikálisan is meg fognak erősödni, a gondolkodás gyorsaságán és taktikai dolgokban kell fejlődni.
Őket is megdicsértem az eredmény ellenére azért, mert igyekeztek bátran futballozni, a játékra törekedtek. Ennyi gólt senki sem szeret kapni, remélhetőleg nem is fogunk többet, de ez most így alakult.”

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC