nb1.hu

Kecskemét: újabb mérföldkő a stadion életében

Hivatalos közlemény.

ÍME, A KECSKEMÉT KÖZLEMÉNYE:
 
,,Klubunk számára fontos, hogy sportolóink a sorozatterhelés időszakában is megfelelő módon regenerálódhassanak, így elkerülve a sérüléseket. Ebben új mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a Széktói Stadion rehab szobája a modern kor igényeit kielégítő gépparkkal bővült, melyet a felnőtt és utánpótlás játékosok is szakértő stáb felügyelete mellett használhatnak ki.
 
Csupa olyan új eszköz érkezett a Széktói Stadionba, mely a sorozatterhelés alatti regenerálódást, illetve a sérülések utáni gyorsabb felépülést segítik. A terápiás készülékek közül a Game Ready egy kompressziós terápiára ad lehetőséget, az alapszett már eddig is rendelkezésre állt, de most olyan kiegészítőkkel bővült, mely több testrész kezelésére ad lehetőséget, illetve több sportoló is használhatja egy időben. Új, négycsatornás, fizikoterápiás készülékkel is bővült a részleg, mely komibnált kezelésre ad lehetőséget, ezzel a krónikus és akut fájdalom esetén is alkalmazható. A terapeuta munkáját testrészek szerinti alapbeállításokkal gyorsítja. Érkezett egy nyirokmasszás készülék is, ami a végtagok masszírozását segíti, eltávolítja a duzzanatokat, javítja a nyirokkeringést, a fáradt lábérzetet is elmulasztja, ami sorozatterhelés esetén kifejezetten fontos. Nagy energiájú lézerterápiás készülék is érkezett, melynek célja szintén a fájdalom- és gyulladáscsökkentés.
 
A rehabilitációs eszközök beszerzése a rendelkezésre álló TAO-keret felhasználásával, a 30 százalékos önrész hozzáadásával valósult meg.
 
„Négy nagyon korszerű gépet kaptunk, rengeteget segítséget jelent ez nekünk. Ebből a sokak által ismert Game Ready és a nyirokmasszázs a meccs utáni regeneráció során lesz hasznos, illetve fárasztó edzések után szintén. Van most már egy nagy teljesítményű, modern lézerünk, illetve egy elektroterápia és ultrahang kombinált gépünk, ami sérüléskezelésben nyit majd teljesen új lehetőségeket. Ez nekem, illetve fizioterapeutánknak, Túrkevi Nagy Ildikónak is nagyon sokban fogja segíteni a munkánkat. Sokkal modernebb eszközökkel tudjuk segíteni a sérült játékosok felépülését, köszönjük a vezetőségnek, hogy ezt a lehetőséget megteremtették nekünk!” – mondta Huber Bálint, a csapat masszőre.
 
„Azt mindenképpen kiemelném a beruházások kapcsán, hogy NBI-ben sem feltétlenül alap dolog, hogy egy klub ekkora hangsúlyt fektet arra, hogy ilyen rehabilitációs lehetőségeket és eszközöket biztosítson a felnőtt és utánpótlás játékosok számára, miközben ez egy nagyon fontos terület. Nagy elismerésem Dr. Filus Andornak és a KTE-nek, hogy TAO-rendszer adta lehetőségeket kihasználva, fordítottak ennek a területnek a fejlesztésére. Jó együttműködés alakult ki köztünk, bízom benne, hogy a jövőben is tovább tudjuk segíteni a klub fejlődését, ezáltal a játékosok és Huber Bálinték napi munkáját!” – mondta Fehér György, az Endo Plus Service kereskedelmi igazgatója."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC