nb1.hu

Kecskemét: támadók érkeztek

Hivatalos bejelentések.

A KECSKEMÉT BEJELENTÉSE KEREKES KRISZTIÁNRÓL:
 
,,Az NBIII-ban már gólerősségét bizonyító, debreceni kötődésű és nevelésű támadóval bővült a KTE HUFBAU kerete. A 22 esztendős Kerekes Krisztián a DVSC utánpótlásában pallérozódott, de már az NBII-ben is bemutatkozott azóta.
 
Kerekes Krisztián gólerőssége korán megmutatkozott, hiszen a DVSC utánpótlásában gyakorlatilag számolatlanul rúgta a gólokat, nem csoda, hogy közben a korosztályos válogatottakban is számítottak rá. A 2016/2017-es szezonban az NBIII-as tartalékok közt is bemutatkozhatott, majd a 2017/2018-as kiírásban Budafokon és Cegléden pallérozódott, az NBII-ben 20 meccsen lépett pályára. Debrecenbe visszatérve a DEAC játékosa lett ezt követően, ismét az NBIII-ban, ahol kirobbanó formában futballozta végig a szezont, 29 tétmeccsen 21 gólt szerzett. 2019 nyarán visszatért a Lokihoz, ahol a tartalékoknál jutott lehetőséghez, de az NBI-es keret tagja volt. Krisztián szerdán csatlakozott a csapathoz, játékával gyorsan meggyőzte a szakmai stábot, s mivel az MLSZ már elfogadta a benyújtott átigazolási dokumentumokat is, így a kis Fradi ellen is pályára léphet akár. 
 
Új csatárunk a 2020/2021-es szezon végéig érkezik hozzánk kölcsönbe a DVSC-től, és természetesen lila-fehérben is szeretné bizonyítani gólerősségét:
 
„Szerettem volna váltani egy kicsit Debrecen után, azzal a céllal érkeztem Kecskemétre, hogy jó évet zárjunk, illetve sok gólt lőjek. Mindig van egy szám, amit szezon előtt meghatározok magammal szemben, ezt most így lesz. Tudom, hogy a KTE egy NBI-es múlttal rendelkező klub, nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban már NBII-es lesz.”
 
A KECSKEMÉT BEJELENTÉSE JAKAB DÁVIDRÓL:
 
,,A vasárnapi bajnoki rajtra hangoló KTE HUFBAU kerete új játékossal bővült, Jakab Dávid személyében a támadószekció gyakorlatilag minden pontján bevethető, NBI-es rutinnal rendelkező futballistát igazoltunk.
 
Jakab Dávid az RTK, az Ecser, a Szentmártonkáta, majd a Maglód érintésével járta végig az utánpótlást, innen került 2013-ban Dunaújvárosba. Nagyon gyorsan fontos láncszeme lett az NBI-be feljutó együttesnek, majd az élvonalban már alapembernek számított, 19 meccsen lépett pályára a 2014/2015-ös szezonban. 2016-ban igazolta le az MTK, ahonnan kölcsönbe Zalaegerszegre került, 20 meccsen 6 gólt jegyzett. Az MTK-nál ezt követően újabb egy szezont töltött el, melynek végén NBII-es bajnoki címet nyert. Innen Győrbe igazolt, ahol 16 meccsen 4 gólt jegyzett, legutóbb a Mosonmagyaróvárnál futballozott kölcsönben. Jakab Dávid az NBI-ben 23 meccsen 1 gólt és 4 gólpasszt, az NBII-ben 85 fellépésén 17 gólt és 16 asszisztot jegyez. 
 
A 27 éves játékos nagyon gyorsan meggyőzte a szakmai stábot, most már szeretne tétmeccseken is bizonyítani:
 
„Sajnos Győrben volt egy sérülésem, ennek több mint egy éve már, emiatt kicsit megrekedtem. Egyértelműen azzal a céllal érkeztem Kecskemétre, hogy újra felépítsem magam. Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam, azért jöttem ide, hogy megnyerjük az NBIII-at! Szeretnék minél többet játszani, illetve minél több gólt lőni. Már az első edzésen eldöntöttem gyakorlatilag, hogy én ide szeretnék jönni, a társaság és a stáb is szimpatikus volt."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC