Kecskemét: sikerrel nyitna az új csapatkapitány - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kecskemét: sikerrel nyitna az új csapatkapitány

Vállaji Márk - 2020. March 05. Thursday 08:04
Lenne miért visszavágnia a Monornak.
Kép forrása: kecskemetite.hu
 
Korábban az nb3.hu beszámolt róla, hogy az NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskemét a március 8-án kezdődő tavaszi szezon főpróbájaként, a hétvégén a szintén harmadosztályú, a Keleti-csoportot vezető Füzesgyarmat ellen zárta volna a felkészülési mérkőzéseinek sorát. Az edzőmeccs végül elmaradt, de Gombos Zsolt tanítványai így 8 tesztmérkőzésből álló felkészülést tudtak le, amit nem mellékesen 7 győzelemmel zárták. Egyedül az NB II-es Tiszakécskétől szenvedtek vereséget a lila-fehérek.
 
A hosszú téli alapozás után KTE HUFBAU vasárnap 14:30-kor Monoron kezdi meg a tavaszi szezon küzdelmeit, ahová mindjárt a revans reményében utaznak Patvaros Zsolték, hiszen ősszel a monoriak nyertek a Széktói Stadionban.
 
Ami már biztos, hogy lilákat Grünwald Attila személyében új csapatkapitány vezeti majd ki a gyepre a Pest megyeiek ellen.
 
Az újdonsült "CSK" klubjának mesélte el, mennyire érte váratlanul a megtisztelő kinevezés:
 
"Természetesen meglepett, hogy én lettem a csapat kapitánya, főleg annak tudatában, hogy mindössze fél éve vagyok a KTE-nél. Ugyanakkor óriási megtiszteltetés és öröm ez számomra, hogy egy ilyen patinás klub kapitánya lehetek. Korábbi együttesemnél már voltak olyan mérkőzések, ahol én viselhettem a karszalagot, de első számú kapitány most vagyok először pályafutásom során".
 
 

Kecskemét: túl a műtéten a friss igazolás

Hosszú kihagyás vár az NB I-et is megjárt játékosra. Egy sérülés sosem jön jókor, de sajnos a sport és futball velejárója. Az NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskemét játékosa, Puskás Zoltán ugyanakkor különösen balszerencsésnek érezheti magát, hiszen társai a hosszú 8 hetes téli felkészülés után végre a hétvégi, tavaszi szezonnyitó bajnokira készülnek, míg Puskás a Makó elleni felkészülési meccsen olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy kedden meg kellett operálni.

 
A Szegedtől érkezett játékos így ítélte meg csapata, hosszú, 8 hetes felkészülését:
 
"A felkészülésünk véleményem szerint jól sikerült, hosszú és kemény alapozáson vagyunk túl, de mindenképpen szükség volt erre, hiszen új edző érkezett a csapathoz, illetve több új játékost is be kellett építeni a csapatba. Meglátásom szerint az őszhöz képest sikerült előre lépnünk a játék minden elemében, bízom benne, hogy ez majd a tavaszi eredményeinken is látszódni fog".
 
A hátvéd megemlítette, hogy a Monor ellen kellemetlen emlékei vannak a KTE-nek, sőt személy szerint a 28 éves játékosnak is, hiszen ősszel kiállították a bajnoki meccsen.
 
"A Monor ellen egy kemény és nehéz mérkőzésre számítok, ellenfelünk egy masszív, szervezett csapat, de mindenképpen a három pontért utazunk hozzájuk. Az őszi meccsen kiállítottak az első félidőben, de az már a múlt, így most csak arra koncentrálok, hogy minél jobb játékkal segítsem a csapatot, hogy győzelemmel térhessünk haza".
 
Nemcsak a nyitófordulóra, az egész szezonra  vonatkozó terveit elmondta Grünwald:
 
"A tavaszi szezonban szeretnénk minél több mérkőzést megnyerni, minél több pontot gyűjteni, ezáltal feljebb lépni a tabellán. Meglátjuk május végén, hogy ez mire lesz elég".
 
A KTE a Közép-csoport 11. pozícióból várja a tavaszi folytatást, Gombos Zsolték mérlege 17 mérkőzésből 5 győzelem, 4 döntetlen és 8 vereség.
 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!