nb1.hu

Kecskemét: megvan a negyedik igazolás

Hivatalos bejelentés.

ÍME A KECSKEMÉT NB1.HU-HOZ ELJUTATOTT KÖZLEMÉNYE:
 
,,Megvan a KTE HUFBAU negyedik téli gazolása is, Károly Bálint személyében támadószellemű játékossal bővültek a szakmai stáb variációs lehetőségei.
 
A 27 esztendős, szélsőként és támadó középpályásként is bevethető játékos Keszthelyről indulva a ZTE és a Puskás Akadémia utánpótlásában pallérozódott, a felnőttek közt a 2012/2013-as szezonban mutatkozott be a Videoton NBIII-as csapatában. Felcsútra visszatérve 3 alkalommal az NBI-ben is pályára léphetett, majd az NBII-es Békéscsaba játékosa lett, ahol 9 alkalommal kapott lehetőséget. Innen visszatért Zalaegerszegre, majd Sopronon át vezetett az útja az akkor már NBIII-ban szereplő PMFC-hez. Pécsen kirobbanó formában futballozott, első évében 25-ször, míg a másodikban 12-szer volt eredményes az közép csoportban, mindkét idény végén második helyen zárt csapatával. 2018 nyarán visszatért a másodosztályba, az előző szezonban Tiszakécskén 23 meccsen 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, ősszel azonban csak 4 tétmérkőzés jutott neki Békéscsabán sérülése miatt.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Bódog és Nikolics is visszatért – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Friss igazolásunk természetesen nagyon motivált, szeretne gólokkal bizonyítani Kecskeméten:
 
„A vezetők kerestek meg, hogy csatlakozzak a csapathoz, megtetszettek a hosszú távú elképzelések. Szeretném beverekedni magam a kezdőbe, gólokkal és gólpasszokkal segíteni eredményes szerepléshez a csapatot. Sajnos Békéscsabán volt egy kulcscsonttörésem, emiatt nem jutottam annyi játéklehetőséghez, amennyihez szerettem volna, éppen ezért is éreztem jó döntésnek, hogy váltsak. Több poszton is bevethető vagyok, tudok játszani a széleken, de támadó középpályásként, irányítóként is otthonosan mozgok" – mondta az aláírást követően Károly Bálint. "

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC