Kecskemét: elbírálta az MLSZ a licenckérelmet - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kecskemét: elbírálta az MLSZ a licenckérelmet

Juhász Gergely - 2020. May 25. Monday 13:07
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: Kecskemét
ÍME A KECSKEMÉT BEJELENTÉSE:
 
,,Bár továbbra is akadnak komoly kérdőjelek a következő szezon NBIII-as mezőnyét illetően, több klub is megkapta az NB-s osztályokban már az első körben az induláshoz szükséges licencet. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, minden kritériumnak megfeleltünk, ezt azóta hivatalosan is megerősítette az MLSZ.
 
Az NBI-ben és az NBII-ben is közzétették, mely klubok szereztek indulási jogot ezekben az osztályokban, az NBIII-ban külön ilyen listát nem adott meg a labdarúgó szövetség. Bár továbbra is rengeteg pletyka terjed arról, hogy egyes klubok esetleg visszalépnek, vagy nem vállalják azt az osztályt, melyre jogosultak lennének, az NB-s csapatok közül eddig csak az Érdi VSE, a nyugati csoport „csonka” bajnoka számolt be erről hivatalosan. A legnagyobb, bajnokságunkat is érintő kérdés így továbbra is az, hogy a feltöltési szabály szerint helyettük felkért Szentlőrinc, vagy az NBII. legjobb kiesője, a Tiszakécske indul-e a másodosztályban. A szentlőrinciek még a másodosztályú licenccel a kezükben sem hoztak erről végleges döntést, így megyei riválisunk egyelőre bizonytalan helyzetben, két osztály között áll tulajdonképpen.
 
Klubunk esetében egyértelmű a helyzet, kézhez kaptuk az MLSZ hivatalos határozatát, így már csak arra várunk, mikorra írják ki a bajnoki rajtot, ennek tükrében alakulhat ki ugyanis a felkészülési programunk is. Addig is, a héten még biztosan edzésben lesz csapatunk."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!