Kecskemét: edzőváltás! - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kecskemét: edzőváltás!

Bíró Ádám - 2021. May 03. Monday 10:25
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: kecskemetite.hu
A Kecskemét közleménye:
 
"A KTE HUFBAU vasárnap 2-0-os vezetés birtokában végül csak 2-2-es döntetlent játszott a Körösladánnyal, mely után Gombos Zsolt vezetőedző felajánlotta lemondását. A klubvezetés elfogadta ezt, illetve ezzel párhuzamosan azonnal döntött az új vezetőedző személyéről is, aki házon belülről érkezik a hátralévő öt fordulóra.
 
A régi-új vezetőedző Szabó Tibor lesz a bajnokság hajrájában, aki 2017-2019-ig már irányította a felnőtt együttest, első évében feljutott a csapattal a megye I-ből, majd az NB III.-ban újoncként 9. helyen zárt a KTE-vel. Azóta a KTE Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként dolgozik az utánpótlásban.
 
Tóth Ákos sportigazgató az edzőváltás kapcsán: 
 
–A mérkőzést követően Gombos Zsolt felajánlotta lemondását, amit a vezetőség elfogadott az eredmények ismeretében – mondta az edzőváltás kapcsán Tóth Ákos, a KTE HUFBAU sportigazgatója. – Sajnáljuk természetesen a kialakult helyzetet, de keseregni nincs időnk, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy öt mérkőzéssel a vége előtt még mindig teljes mértékben a saját kezünkben van a sorsunk. Amennyiben megnyerjük a hátralévő meccseket, akkor elérjük a céljainkat. Minden adott ehhez, természetesen nem Zsolt egyedül a felelős azért, hogy most nem állunk az első helyen, de ilyen esetekben mindig a vezetőedző az első mozdítandó elem. A hátralévő fordulókra Szabó Tibor veszi át a csapat irányítását, a stáb többi tagja változatlanul segíti munkáját. Nem kell bemutatni, hiszen ő a klub utolsó feljutó és bajnok vezetőedzője, és hiszem, hogy ő a következő is – mondta Tóth Ákos.
 
Gombos Zsoltnak klubunk nevében ezúton is köszönjük a klubért végzett munkáját, karrierjéhez további sok sikert kívánunk!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!