nb1.hu

Kecskemét: be kell építeni az újakat

NB III-astól kaptak figyelmeztető jelzést.

Szombaton kora délután a Jászberény együttesét fogadta a Kecskeméti TE a Széktói Stadion műfüvesén – írta a klub honlapja.
 
Az első 15 percben a vendégek voltak kezdeményezőbbek, az első lila-fehér veszélyeztetésre a 23. percben került sor, ekkor Balog fejelt, ám középre tartó kísérlete nem okozott gondot a hálóőrnek. A 40. percben Nánási maradt a földön, kifordult a bokája, őt a fiatal Vágó váltotta a hazai védelemben. A végére még két Vladul-helyzet maradt, utóbbit követő szögletnél Vágó fejelhetett közelről, ám elkerülte a labda a vendégek kapuját, így maradt a 0-0 a szünetre.
 
Rövid pihenőt követően folytatódott az edzőmeccs, és nem sok idő telt el, Vladul maradt a földön. Habár játékra jelentkezett, nem tudott sokáig fent maradni, helyére Tóth Roland érkezett, míg Markót Nádudvari váltotta. Az 56. percben egy tetszetős jászberényi kontrát tudott Sütő gólra váltani, 0-1. Öt minutummal később László beadása után nem tudott felszabadítani a kecskeméti védelem, Sándor volt szemfüles és eredményes, 0-2. Cserékkel próbálta felpörgetni Szabó Tibor a KTE támadójátékát, ez részben sikerült is, de a befejezéseknél vagy a kapus volt résen, vagy pontatlan megoldás született. A 80. percben Albert lépett ki jó ütemben, Mészáros csak szabálytalanul tudta megállítani a tizenhatoson belül. A büntetőt Hevesi varrta be a kapu bal oldalába, 0-3. A végjátékban még két nagyobb helyzete akadt a Kecskemétnek, ám az eredmény nem változott.
 
Szabó Tibor értékelése: – Elkerülhető gólokat kaptunk, támadásban pedig veszélytelenek voltunk, habár voltak szép megoldások. Készülünk tovább, még két edzőmeccs vár ránk a bajnokság folytatásáig. Az új érkezők beépítése, és a hibáink kijavítása a legfontosabb most, hogy el tudjunk indulni felfelé majd tavasszal a tabellán

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC