nb1.hu

Kecskemét: bajnoktól igazoltak

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A KECSKEMÉT BEJELENTÉSE:
 
,,Az NBIII. nyugati csoportjának „csonka” bajnokától, az Érdi VSE-től érkezik Kecskemétre az új védő, Gál Szabolcs, akinek van már tapasztalata abban, milyen bajnoki címért küzdeni a harmadosztályban.
 
Gál Szabolcs fiatalon a Videoton utánpótlásában kezdett el futballozni, majd az FTC érintésével Nyíregyházán mutatkozhatott be a felnőttek közt. Ezt követően az NBII-es DVTK, majd az NBI-es Vasas színeiben futballozott egy-egy szezont, majd egy újabb ferencvárosi kitérővel az RKSK játékosa lett, csapatával ötödik helyen zárt a harmadosztályban. A 2014/2015-ös idényben ismét NBI-es esélyt kapott, Pápán 6 alkalommal lépett pályára az élvonalban, majd a következő két évet az NBII-ben futballozta végig, másfél szezont Budaörsön, felet Szegeden játszott a SZEOL-ban. A 2017/2018-as bajnokság jól kezdődött számára Salgótarjánban, ahol féltávnál harmadik helyen állt csapatával az NBIII-ban, ám anyagi gondok miatt végül megszűnt a klub, így tavasszal Putnokon fejezte már be a szezont. A kényszerű váltás megismétlődött, mert bár a SZEOL-hoz visszatérve bronzérmes lett, a klub 2019 nyarán megszüntette felnőtt csapatát. A mögöttünk hagyott idényt Ózdon kezdte meg nagy tervekkel, ám a klub a kizárás sorsára jutott szezon közben, ezután télen a nyugati csoport éllovasa, az Érd igazolta le, ahol a bajnokság kényszerű lezárásáig alapember volt, csapatával végül élen is zárt.
 
A magasabb osztályú tapasztalattal is rendelkező védő már tavaly is a KTE HUFBAU célkeresztjében volt, Gál Szabolcs most azzal a céllal érkezik, hogy egy sikeres csapatnál vethesse meg a lábát:
 
„Tavaly nyáron családi okok miatt döntöttem végül úgy, hogy máshol folytatom, de kicsit már akkor is sajnáltam ezt, hiszen korábban is szóba kerültem a KTE-nél. A klubbal kapcsolatban egyébként folyamatosan képben voltam, hiszen Tóth Ákost jól ismerem, illetve korábbi csapattársak is vannak az öltözőben. Mindenképpen olyan csapatban akartam folytatni, ahol komoly célok vannak, ezt vonzó célt fel is vázolta nekem Ákos: meg kell nyerni a bajnokságot!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC