nb1.hu

Kécske: szerencséje volt a botlással kezdő listavezetőnek

Kötelező lesz a javítás.

Gyakorlatilag mindenki biztosra vette a télen is, hogy a Keleti csoportból a magabiztosan az élen menetelő Tiszakécske lesz majd a feljutó. Ehhez képest a kécskeiek vereséggel indították el a tavaszt, mert Füzesgyarmaton kaptak ki 1-0-ra.
 
Azt a klubhonlap is elismerte, hogy nem ment jól a csapatnak a gyarmatiak ellen, ráadásul buta hiba is kellett ahhoz, hogy a hazaiak a meccs elején megszerezzék az első gólt, ami, mint később kiderült, a győzelmet is jelentette a számukra.
 
 

Keleti csoport: nem kért NB II-es licencet a feljutásra esélyes

 

 
„Fontos lett volna a jó rajt. Nem vagyok elégedett. Nem azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk, amit gyakoroltunk. Az elején elkövettünk egy buta hibát, amit az ellenfél könnyedén kihasznált. Dühítő vereséget szenvedtünk. Ennél sokkal jobbra számítottunk” – búslakodott Nagy Sándor vezetőedző, aki csapatával már gőzerővel készül a javításra, amire jó esélye is van, mert a 15. Gyöngyöst látja vendégül.
 
A kécskeiek szerencséje egyébként, hogy a legnagyobb kihívó Jászberény csak 2-2-t játszott a Kisvárda második sora ellen, így csak 1 pontot tudott hozni a listavezetőn.
 
A két gárda között három pont a különbség, a többiek tisztes távolból követik őket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC