nb1.hu

Kazincbarcikai közösségi betyárok

Kazincbarcika - Újra edzhetnek a csapattal a felfüggesztett játékosok.

A napokban az NB III Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika együttese állítólag felfüggesztette négy játékosát. Az indok: Farkas János , Odrobéna Péter, Turcsik Tamás, Varga Bence egy a közösségi oldalon megjelent fotó miatt és az alá fűzött hozzászólások miatt a négy focista nem látogathatta az edzéseket. Azonban most a klub vezetősége hivatalosan cáfolta az ügyet, és a négy játékos újra a csapattal készülhet. 

 

A Kazinbarcika SC ügyvezetője, Gulyás Tibor a következőket mondta az üggyel kapcsolatban:

„Valóban felkerült az internetre egy kép, és ehhez születtek bizonyos hozzászólások, vélemények, amelyekről úgy gondoljuk, hogy nem voltak szerencsések – mondta a klubirányító. – A klub vezetősége hónapokkal ezelőtt meghatározott egy célt, azt, hogy három éven belül a csapat jusson fel az NB II-be, és ehhez igyekszik megteremteni a lehető legjobb feltételeket. Ezen célkitűzés csakis úgy érhető el, ha mindenki – vezető, edző, játékos – egy irányba húz, egy irányban gondolkodik és akkor, ha egység van a pályán és az öltözőben egyaránt. Elvárjuk minden játékostól, hogy ennek szellemében végezze az edzésmunkát és teljesítsen a pályán.”

„Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy klubunk senkivel sem bontott szerződést, mind a négy játékos továbbra is a keret tagja – hangsúlyozta Gulyás Tibor. – Az eset miatt az a döntés született, hogy amíg nem zárul le az ügy, addig nem látogathatják az edzéseket, így kedden és szerdán a szóban forgó futballisták nem vettek részt a foglalkozásokon. Csütörtöktől azonban már újra együtt készülhetnek a többiekkel, azt követően, hogy egy belső beszélgetés során elmondtuk a véleményünket a játékosoknak, akik megértették az érveinket. Ezzel a magunk részéről az ügyet lezártnak tekintjük és kizárólag a hétvégi mérkőzéssel vagyunk hajlandóak foglalkozni."

 

A történet dióhéjban:

Az nso.hu értesülései szerint olyan közösségi oldalon posztolt kép miatt történt a felzúdulás, amelyen több olyan kazincbarcikai játékos ül a kispadon a legutóbbi, Tiszaújváros elleni mérkőzés alatt, akik korábban sok NB I-es meccset játszottak. Ehhez jött aztán például olyan hozzászólás is, hogy a kispadon több mint száz élvonalbeli mérkőzés ül…

 

Ezek szerint ezzel az ügy lezárult. Mindenki megnyugodhat, hogy legközelebb nem fognak dühös arccal ülő fotót posztolni magukról a barcikai játékosok.

 

A Kazincbarcika 16 forduló után 34 ponttal az első helyen áll az NB III Keleti csoportjában. A csapat vasárnap 13 órától a még pont nélkül álló Újpest II-t fogadja.

Forrás: nso.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC