nb1.hu

Kazincbarcika: bejelentették az új vezetőedzőt

Egyértelmű a cél.

A Kazincbarcika közleménye:
 
"Új vezetőedzővel kezdi meg a következő szezonra való felkészülést a Kolorcity Kazincbarcika SC. A csapat irányításával Varga Attila, UEFA Pro Licences edzőt bízta meg a klubvezetés.
 
A hamarosan induló felkészülési időszakot új vezetőedzővel kezdjük meg Varga Attila személyében. Az ötvenegy éves UEFA Pro Licences szakember korábban labdarúgóként is bizonyított, hiszen az Újpest csapatával magyar bajnok, Magyar Kupa és Szuper kupa-győztes is volt. Edzőként első ízben a BKV Előre utánpótlását irányította 2007-től, ezt követte 2010-ben az NB3-as Rákosmenti KSK, valamint 2013-ban az akkor még szintén harmadosztályú Soroskár vezetőedzője lett. Ott azonnal bajnoki címet is ünnepelhetett, azonban a Ceglédi VSE elleni osztályozón nem sikerült továbbjutásuk. A következő bajnoki idényben Varga Attila ismét bajnok lett a Soroksárral és 2015-ig a másodosztályban irányította a csapatot. Egy rövid mezőkövesdi kitérő után a sportszakember ismét azt a feladatot kapta, hogy az akkor NB3-as Ceglédet magasabb osztályba juttassa, ez a 2015/2016-os bajnokságban rögtön sikerült is neki. 2017-ben az NB2-es Siófok vezetőedzője lett, itt az utolsó előtti pozícióból tartotta bent a tizenharmadik helyen a Balaton-partiakat.  2019 márciusában a harmadosztályú Gyöngyösi AK-nál látta el a szakmai vezetői és vezetőedzői feladatokat, itt ekkor a csapat bentmaradása volt az egyetlen reális cél, természetesen a Gyöngyös a következő évet is az NB3-ban kezdte meg. A férfi futball után Varga Attila a női fociban is bizonyított, hiszen 2019. decemberétől-2021. januárjáig a bajnokságban megszerzett sikerek mellett az MTK csapatával egy Jet-Sol Női Liga teremtorna győzelem is nevük mellé került.
 
A klubvezetés és a vezetőedző közös célja, hogy a Kolorcity Kazincbarcika SC egy év harmadosztály után újra az NB2-ben szerepeljen."
 
FRISSÍTÉS:
 
VASÁRNAP, 15.11:

Kazincbarcika: érkező és távozók

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC