Kaposvár: újabb három játékos érkezett - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kaposvár: újabb három játékos érkezett

Bíró Ádám - 2021. July 31. Saturday 16:32
Nem lesz ismeretlen nekik a közeg.
Kép forrása: eto.hu
Vasárnap megkezdődik az NB III-ban is az új szezon, a Kaposvár majd a Nyugati csoportban fog szerepelni. A Rákóczi az első fordulóban a Mosonmagyaróvárt látja vendégül.
 
Két nappal ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy a Somogy megyeiek kerete három játékossal bővült:
 

Kaposvár: három érkező

 

Most a sonline.hu arról tájékoztat, hogy a kaposváriak újabb három futballistával állapodtak meg. A 21 éves Borbély Ákos féléves szekszárdi kitérő után tér vissza a Kaposvárhoz. 
 
A 28 esztendős belső védő, Lakatos Gergő két esztendőt követően erősíti ismét a Rákóczit. Lakatos legutóbbi együttese a Dunaújváros volt. 
 
Mayer Milán számára sem ismeretlen Kaposvár, hiszen ott nevelkedett. A 25 éves támadó három év után öltheti magára ismét a Rákóczi mezét. Az NB I-es rutinnal is rendelkező Mayer az előző idényben a Szekszárdban 34 bajnokin 6 gólt szerzett.
 
"Nagyon örül annak, hogy újra Kaposváron futballozhatok, hiszen mindig jó érzés hazatérni és segíteni azt a csapatot, amelyben nevelkedtem. Nehéz dolgunk lesz a szezonban, hiszen sok játékos távozott, új csapatot kellett építeni. Azt gondolom, hogy jó úton haladunk, de korántsem vagyunk még készen. Szerencsére a sérülésem már a múlté, azóta egy teljes szezont végig tudtam játszani. Ez adott számomra egy biztonságot, így sikerre éhesen, motiváltan érkeztem haza" - idézi Mayer Milánt a sonline.hu.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!