nb1.hu

Kaposvár-Érd: meglepően sima vendéggyőzelem – reakciók

Gyirmóton javítanának a hazaiak.

 
Az NB III Nyugati csoport 23. fordulójában az egykor szebb napokat is látott Kaposvár, az Érdet fogadta hazi pályán. A vendégek végül könnyed 3-0-ás sikert arattak Kaposváron. 
 
A Kaposvár a kilencedik, míg az Érd a hatodik a tabellán. 
 
 
ÍME, AZ ÉRDIEK BESZÁMOLÓJA:
 
“Az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában Kaposváron vendégeskedett felnőtt csapatunk.
 
Az őszi mérkőzésünkön a Rákóczi mind a három pontot elvitte az Ercsi útról. A revans reményében léptünk pályára a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen. Az esőzéstől, havazástól feláztatott nehéz talajon nem alakulhatott ki szép játék, inkább a küzdelem dominált. A körülményekhez a vendég csapat alkalmazkodott jobban és a mérkőzést végig irányítva sima 3-0 győzelmet aratott. A mérkőzés végeredménye a hazaiakra nézve hízelgő.
 
Elégedett vagyok a csapattal, hogy az őszi vereségért elégtételt tudtunk venni. Végig taktikusan és fegyelmezetten játszottunk, tudtuk, hogy a pálya talaja nagyon meg fogja nehezíteni a mérkőzést és úgy érzem mi jobban be tudtuk osztani az erőnket. Szép gólokat lőttünk, sőt a végén még akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem. Gratulálok a csapatnak” – fogalmazott Ebedli Zoltán.
 
“Súlyos vereséget szenvedtünk. A játék képe alapján megérdemelten nyert az Érd. Tudtuk, hogy veszélyesek a pontrúgásaik, de egy taktikai fegyelmezetlenség után mégis ebből kaptunk gólt. Úgy érzem, az első félidő kiegyenlített volt, a másodikra jól mentünk ki, sok beadásunk volt, de ekkor jött egy szabadrúgás, amire szintén külön készültünk, és ezzel eldöntötte a mérkőzést az ellenfél. Utána erőlködtünk és a végén még le is kontráztak minket, így egy szégyenteljes vereséget szenvedtünk és tovább rontottuk a hazai mérlegünket. Nem így indult a találkozó, de minden negatív dolog összejött. Ebből egy kiút lehetséges: felemeljük a fejünket és Gyirmóton kiköszörüljük a csorbát” – mondta Horváth Rudolf.”
 
NB III, Nyugati csoport 23. forduló
Kaposvári Rákóczi FC – Érdi VSE 0-3 (0-1)
Kaposvár, 200 néző. V.: Iványi G. ( Mohos M., Jakab B.)
Érdi VSE: Kertész F., – Gubacsi, Fülöp, Pallagi, Gajda, – Pál (Kürti 75.), Göblyös, Csoma-László B., Révész, Farkas (Fügedi 90.), – Szabó R. ( Pintér 82.)
Edző: Ebedli Zoltán
Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs – Heil, Pintér N., Szederkényi (Zólyomi 78.), Hampuk (Pintér M. 69.) – Ekker, Kálmán (Bíró 57.), Kocsis B. (Mayer 69.), Harsányi (Borbély 57.), Gál M., – Böndi
Edző: Horváth Rudolf
Gól: Fülöp (31.), Pallagi (67.), Gubacsi (88.)
 
A következő fordulóban a Kaposvár a Gyirmót otthonába látogat, míg az érdiek a ZTE második csapatát fogadják. 
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC