nb1.hu

Kaposvár: a vezetőedző és a jó húsleves esete

Őszinte nyilatkozat.

 

A KAPOSVÁR JELENTÉSE:

 

"A csoportrivális Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában lép pályára csapatunk a MOL Magyar Kupa első fordulójában. A szombaton 16.30 órakor kezdődő találkozót Derdák Marcell vezeti majd, míg két segítője Kulman Tamás és Keszthelyi Tamás lesz.

 

A harmadosztályú bajnokságot kicsit megszakítva a MOL Magyar Kupában szólítják pályára csapatunkat. A feladat azonban szinte azonos lesz, hiszen a szintén a Nyugati csoportban érdekelt Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő lesz csapatunk ellenfele.

 

– Nekünk minden olyan meccs, ami nem bajnoki nagyon jól jön, hiszen ezeken fel tudunk készülni a folytatásra – fogalmazott Nagy Tamás, csapatunk vezetőedzője. – Egyáltalán nem zavar, hogy egy kicsit felborítja a bajnoki ritmust a kupameccs, hiszen ezek általában szerdán vannak. A Gyirmót II. elleni bajnoki előtt tudunk egy erőpróbát csinálni, ami a hasznunkra válhat. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ennek a mérkőzésnek is tétje van. Szeretném, ha a csapatot addig vinné a tudása és az ereje, amíg csak tudja. A kupamérkőzés arra is jó lesz, hogy felmérjük az erőnket. Négy-öt-hat forduló után el kell tudnunk majd helyezni magunkat a bajnokságban, így egyáltalán nem hátrány, hogy a csoportunkból kaptunk ellenfelet. Bele kell állni minden mérkőzésbe, a tanultakat, a tudást, az elszántságot és a lelkesedést ki kell vinni a pályára. Ez gasztronómiai hasonlattal olyan, mint egy jó húsleves: a legjobb minőségű alapanyagokat kell beletenni, hogy jó végeredményt kapjunk.

 

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen állna az eredményjelzőn, úgy kétszer tizenöt perces hosszabbítás következne, s ha ez sem vezetne eredményre, akkor büntetőrúgásokkal dől el az, hogy melyik csapat kerül a második fordulóba."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC