nb1.hu

Kaposvár: 5 távozó

Hivatalos bejelentés.

A NYUGATI CSOPORTBAN 13. HELYEZETT KAPOSVÁR BEJELENTÉSE:
 
"Balog Alex, Dömötör Dominik, Eleven Edvin, Kaszás Krisztián és Palkovics Tamás is más csapatban folytatja pályafutását.
 
A saját nevelésű Balog Alex Péter a Tolna megyei első osztályban érdekelt Tamási 2009 FC együttesében folytatja pályafutását. A 19 esztendős középpályás a korosztályokat végigjárva az előző szezonban mutatkozhatott be a felnőtt csapatban, amely akkor a másodosztályban szerepelt. Az NB II.-ben 13, míg a jelenlegi, NB III.-as szezonban tíz bajnokin lépett pályára.
 
Dömötör Dominik 15 évesen csatlakozott a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiához, ahol több korosztályos együttesben is szerepelt, majd a 2020/2021-es szezonban a felnőttek között is lehetőséget kapott a másodosztályban. A 19 esztendős játékos a jelenlegi évadban öt bajnokin lépett pályára csereként. A támadó a Somogy megye első osztályban szereplő Balatonlelle SE együttesében folytatja pályafutást.
 
A többszörös szerb utánpótlás-válogatott Eleven Edvin nyáron érkezett csapatunkhoz, melynek színeiben a Magyar Kupában kétszer csereként, míg az NB III. Nyugati csoportjában kétszer kezdőként, míg hatszor csereként lépett pályára. A 19 éves támadónak jelenleg nincs csapata.
 
A belső védő, Kaszás Krisztián is elhagyta a csapatot. A 25 éves játékos szintén nyáron érkezett, de sokat bajlódott sérüléssel, így kevés lehetőséget kapott. A Magyar Kupában egy, míg a bajnokságban két mérkőzésen jutott szóhoz.
 
A húsz esztendős saját nevelésű Palkovics Tamás, aki Nagyatádról tért vissza a nyáron a Somogy megyei első osztályban érdekelt Somogysárd együttesében folytatja pályafutását. A középpályás öt bajnoki mérkőzésen lépett pályára kezdőként, míg tizenegy alkalommal csereként jutott szóhoz, akárcsak a Magyar Kupában egy alkalommal.
 

 

Mindegyik labdarúgónak további sikerek kívánunk a pályán és a magánéletben egyaránt!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC