Jön a legnagyobb rangadó - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jön a legnagyobb rangadó

Simon Zoltán - 2018. March 24. Saturday 11:45
Érd - Az első kettő játszik egymás ellen.
A tabella első két helyén álló csapat, a második Érdi VSE és az éllovas Kaposvári Rákóczi FC vív rangadót az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában, az Ercsi úti Sporttelepen, március 24-én, 15 órától.
 
A tét nem kicsi, annyit leszögezhetünk, hiszen jelenleg az érdiek hátránya hat pont a listavezetővel szemben, amely elmúlt kilenc meccsén nem talált legyőzőre. Igaz, legutóbbi négy mérkőzését egyaránt „csak” egy góllal nyerte.
 
Az érdiek az Ajka elleni hazai vereséget ugyan a Pénzügyőr legyőzésével javították, ám a III. kerületi TVE ellen hiába játszottak remekül, a szerencse nem állt melléjük, s 3–2-es vereséget szenvedtek.
 
A két csapat, őszi, kaposvári meccsét az érdiek nyerték 2–1-re Szabó Alex öngóljával és Koós Gábor találatával. Tavaly mind az érdi (2–1), mind a Somogy megyei összecsapáson (0–1) Kertész Ferencék győztek.
 
„Azt várom, hogy azt a játékot tudjuk nyújtani – attól függetlenül, hogy kikaptunk – mint múlt héten. Ott jól játszottunk, jól foci volt, de eredményesek csak akkor tudunk lenni, ha le tudunk hozni egy meccset kapott gól nélkül. Abban biztos vagyok, hogy gólt fogunk szerezni, így a hátsó alakzatnak kell jól teljesíteni” – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.
 
Miután a szezon előtt az első hatba jutást célul kitűző házigazda a második helyről várja az éllovas elleni csatát, mindenképpen kulcsfontosságú, jó mérkőzésre van kilátás.
 
„Ilyenkor nem kell külön motiváció. Fontos meccs nekünk is és nekik is, de inkább őket sújtja ez a teher, mint minket, ezért nem is próbálunk ezen lovagolni” – fogalmazott Limperger Zsolt.
 
„Mindig nyílttan focizunk, nem vagyunk védekező csapat. Ennek egyszer-kétszer megittuk a levét, de ettől nem tágítunk. Azért szeretik az Érdet sokan, mert támadó, jó focit játszik” – jegyezte meg az Érdi VSE vezetőedzője.
 
A március 24-én, 15 órakor kezdődő találkozót ezúttal is élőben, szövegesen közvetítjük az erdivse.hu-n. A mérkőzést Molnár Antal vezeti. Segítői Hofbauer Roland és Kulman Tamás lesznek.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!