Jön a Diósgyőr: teszt kell a meccs előtt - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Jön a Diósgyőr: teszt kell a meccs előtt

NB3.hu - 2020. September 11. Friday 11:51
Felvennék a versenyt a miskolciakkal.
Kép forrása: bse1902.hu

 

Mint ismert, csütörtök este kisorsolták a Magyar Kupa 128-as főtáblájának párosításait.

 

Az NB III Keleti csoportjában szereplő Balassagyarmat NB I-es ellenfelet lát vendégül, méghozzá a DVTK-t. Szabó Gábor megbízott edző csapata bízik abban, hogy meglepetést tudnak okozni, íme, a klub közleménye a találkozóról:
 

"Szeptember harmadik hétvégéjén a Diósgyőr látogat a Kövi Pál Sportközpontba.
 

Csütörtökön este elkészült a MOL Magyar Kupa hatodik körének sorsolása, azaz ismertté vált, milyen rivális ellen kezdjük meg szereplésünket a sorozat idei kiírásában. Csapatunk NB III-as indulóként alanyi jogon csatlakozott az országos főtábla 128-as tagot számláló mezőnyéhez.


Nemrégiben pedig kiderült, hogy NB I-es gárdát láthatunk majd vendégül a Kövi Pál Sportközpontban. Nevezetesen a jelenleg a honi első osztály negyedik helyét elfoglaló Diósgyőrt. Kemény menet lesz, annyi szent.


Fontos megemlíteni, az MLSZ friss szabályozása értelmében, mivel élvonalbeli vetélytársat kaptunk, valamennyi labdarúgónknak és stábtagunknak legkorábban a mérkőzés előtt három nappal (MD-3) egy darab negatív SARS-CoV-2-RNA (PCR) teszttel kell rendelkeznie.


Bízzunk benne, minél többen tekintik majd meg a mérkőzést, és lehetőségeinkhez mérten képesek leszünk majd méltóképpen felvenni a versenyt az egyértelmű favoritnak számító DVTK-val.

 

MOL Magyar Kupa, 6. forduló, 2020. szeptember 19-20:

Balassagyarmati VSE-Diósgyőri VTK"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!