Joggal büszke a listavezető a debütáló akadémistáira - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Joggal büszke a listavezető a debütáló akadémistáira

Simon Zoltán - 2020. December 14. Monday 11:48
Kettőre közülük a korosztályos válogatottaknál is felfigyeltek.
Kép forrása: Kecskeméti TE
Az FC Dabas előtt 6 pontos előnnyel vezeti a tabellát az eleve a feljutást a céljául kitűző Kecskemét. Már beszámoltunk arról, hogy egy távozója biztos, hogy a lila-fehéreknek, miközben azt is bejelentették, hogy az erősítési terveik között már olyan játékosok szerepelnek, akik NB II-es tudásúak.
 
A Kecskemét eddigi sikereiből egyébként a saját nevelésű fiatalok is jó alaposan kivették a részüket, ezért teljesen érthető, hogy a klub büszkék számolt be róluk:
 
„Jól sikerült az őszi szezon a KTE HUFBAU számára, hiszen a tabella éléről várhatja a folytatást az NB III-ban. Különösen nagy öröm az, hogy ebből az akadémisták szép számmal vették ki részüket, hiszen hatan a bajnokságban, négyen a Magyar Kupában debütáltak.
 
 

Kecskemét: távozik a Loki-ikon fia, új arcok érkezhetnek

A KECSKEMÉT NB3.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE: "A KTE HUFBAU az élen telelhet az NBIII. közép csoportjában, így egy részsikert már elért a végső cél felé tartó úton klubunk. A háttérben a szünet ellenére is zajlik már természetesen a jövő tervezése, erről beszélgettünk Tóth Ákos sportigazgatóval.

 
A legtöbb lehetőséget Szalai József kapta, aki gyakorlatilag már tényleg a felnőtt csapathoz is tartozik, hiszen a novemberben 18. születésnapját ünneplő csatár csak négyszer játszott az U19-ben. A felnőtteknél annál több sansz jutott neki, 5-ször kezdőként, 12-szer csereként játszhatott az NB III-ban, ahol 3 gólt is szerzett már, ráadásul a kupában is betalált egyszer.
 
Kétszer kezdett a szezon elején Berta Csaba, amikor Lékai Soma és Mészáros Dávid is egyszerre dőlt ki sérülés miatt. A fiatal kapus jól is teljesített, ezt követően a fejlődését szem előtt tartva a megye I-es KLC-hez került erre a szezonra, hogy további rutint és tapasztalatot szerezzen a felnőtt mezőnyben. Bertában és Szalaiban is közös, hogy teljesítményükre a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek, mindketten kaptak meghívót, illetve meghívókat nyár óta az összetartásokra.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!